یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۴:۰۱May 2024 19
جستجوی پیشرفته

کاربرد مش فایبرگلاس دیوار در بازسازی ساختمان

 

 

پیمانکارانی که در صنایع ساختمان سازی و یا ترمیم و بازسازی بناهای فرسوده فعال هستند از مواد گوناگونی در این زمینه استفاده می نمایند. آنها برای پوشش دهی قسمت بیرونی نمای دیوارها و یا عایق سازی آنها از مواد پوششی بیشترین استفاده را می نمایند. انتخاب روش مناسب پوشش دهی خارجی دیوار یا در اصطلاح نازک کاری می تواند تا حد زیادی سبب بهبود کیفیت نهایی کار شود. پیمانکاران بازسازی ساختمان معمولا با استفاده از مصالح رایج در بحث پوشش دهی بناها از چند لایه پوششی برای ایجاد سطحی صاف و یکدست استفاده می نمایند. این امر علاوه بر افزایش هزینه نهایی کار می تواند تا حد زیادی زمان تحویل کار را نیز به تعویق بیندازد. همین موارد سبب شد تا تولیدکنندگان به فکر استفاده از محصولات جدید در بازسازی ساختمان بیفتند. 

امروزه برای کاهش زمان اجرای فرایندهای این چنینی شرکت های بازسازی ساختمان استفاده از محصولاتی مانند مش فایبرگلاس را در لیست فعالیت اجرایی خود قرار داده اند. در نهایت استفاده از این محصولات می تواند در نتایج نهایی کار تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

مش فایبرگلاس چیست؟

مواد رایجی که امروزه در بخش ساختمان سازی استفاده می شوند می توانند تحت عوامل فیزیکی و شیمیایی ساختار خود را از دست بدهند. این امر به تدریج سبب فرسودگی و تحمیل هزینه های جانبی مرمت و ترمیم بنا برای ساکنان ساختمان خواهد شد. همین امر سبب ورود تکنولوژی جدید در بحث ترمیم و بازسازی ساختمان شده است. 

مش فایبرگلاس یکی از موادی است که از بکارگیری دانش در شاخه های گوناگون تولید شده است. در واقع مش های فایبرگلاس دیوار را تولیدکنندگان از ترکیب موادی با ساختارهای شیشه ای و پلیمری به طور همزمان تولید می نمایند. وجود مواد شیشه ای در ساختار نهایی مش هایی با ساختار اولیه ی پلیمری عامل اصلی افزایش مقاومت در این محصولات می باشد. کاربرد مش فایبرگلاس دیوار در صنعت ساختمان سازی در بخش های متنوعی مشاهده می شود. پوشش دهی و عایق کاری دیوارهای استخرها، دیوارهای بتنی، بام منازل و بسیاری کاربردهای دیگر تنها بخشی از کاربرد این محصول می باشد.

 

مزایای استفاده از مش فایبرگلاس دیوار چیست؟

استفاده از مش فایبر گلاس دیوار در صنعت ساختمان سازی برای پیمانکاران مزایای فراوانی را به همراه خواهد داشت. یکی از کاربردهای رایجی که برای این نوع از مش ها در نظر گرفته شده است کاربرد آن در هنگام ترمیم و بازسازی ساختمان می باشد. امروزه از مش های فایبرگلاس جهتد ترمیم دیوار ترک خورده و یا یا مهار دیوارهای در برابر زلزله استفاده می شود. این امر در دراز مدت می تواند بر سلامت و یکدستی ساختاری در دیوارها کمک شایانی نماید. 

از مهمترین مزایای کاربرد مش فایبر گلاس دیوار در پروژه های ساختمان سازی مقاومت بالای آن در مواجه با مواد قلیایی می باشد. تولید کنندگان برای افزایش میزان این ویژگی در مش سطح خارجی آنها را با لایه ای از مواد ماکرومولکول پوشش می دهند. مواد ماکرومولکول دارای مقاومت بالایی در برابر مواد قلیایی می باشند. در نهایت استفاده از مش در ساختار دیوارهای می تواند تا حد زیادی سبب افزایش مقاومت در برابر مواد قلیایی و ضربات فیزیکی شود. افزایش مقاومت در برابر نفوذ آب و مواد شیمیایی به ساختار نهایی دیوار نیز از دیگر مزایای کاربرد این محصول یه هنگام بازسازی ساختمان می باشد. همچنین می توان به مقاومت بالای مش دیوار در برابر پوسیدگی، حرارت و جریان های الکتریکی نیز اشاره نمود. در نهایت این محصول دارای انعطاف پذیری مناسبی می باشد که کاربرد آن را به هنگام بازسازی ساختمان راحت تر می نماید.

 

 

 

انواع مش فایبرگلاس دیوار کدام است؟

کاربرد مش فایبرگلاس در فرآیند ترمیم و بازسازی ساختمان و به ویژه مقاوم سازی دیوارها برای کاربران مزایای متعددی را ایجاد می نماید. انتخاب نوع مناسب مش فایبر گلاس در دیوارها نیز بر کیفیت نهایی کار تاثیر گذار می باشد. به طور معمول اولین عامل تعیین کننده در نوع مش جنس به کار رفته در الیاف فیبری موجود در آن می باشد. در این بین عوامل دیگری مانند کیفیت الیاف شیشه ای و همچنین اندازه چشمه در توری آن نیز در تعیین نوع مش موثر می باشد. در نتیجه کاربران در زمان انتخاب نوع مش برای دیوار باید به طور مفصل این عوامل را در نظر داشته و بررسی نمایند. 

مش فایبرگلاس از نظر ساختار مانند یک توری به هم پیوسته می باشد که از اجزاء کوچکتری که تحت عنوان چشمه نامیده می شوند تشکیل شده است. یکی از عوامل تعیین کننده در نوع توری های فایبرگلاسی ابعاد و اندازه این چشمه ها در مش دیوار می باشد. به شکلی که عموما کاربران می توانید مش هایی با ساختار متفاوت و در ابعاد بین 3، 4، 5، 8 و 10 میلی متری را در بازارهای مصرف این محصول بیابند. عموما این نوع از مش ها در بازار مصرف تحت عنوان مش های فایبرگلاس AR نیز شناخته می شوند. 

عامل بعدی در تعیین نوع ساختار مش دیوار وزن توری های فایبرگلاس می باشد. به طور معمول شما می توانید انواع مش های مقاوم به قلیا را در وزن های متغیری بین 75 گرم تا 200 گرم تهیه نمایید. در نهایت به خاطر داشته باشید وزن محصول در تعیین نوع کاربرد آن نقش مهمی را ایفا می نماید. در نتیجه کاربران در زمان انتخاب مش دیوار حتما باید کاربرد آن را در نظر داشته باشند و براساس آن انتخاب خود را مدیریت نمایند.

 

کاربرد مش فایبرگلاس چیست؟

در واقع از مش های فایبرگلاس دیوار در مراحل مختلف یک پروژه بازسازی ساختمان می توان استفاده نمود. مهمترین کاربردهای مش در یک در پروژه ترمیم و بازسازی عبارتند از:

•پایدارسازی دیوارهای بدون وال پست به روش وال پست مش فایبرگلاس

•ترمیم و کنترل ترک در دیوارها به روش کامپوزیت FRCM

•مقاوم سازی سنگ نما با استفاده از مش فایبرگلاس

•استفاده از مش فایبرگلاس در عایق کاری و آب بندی دیواره استخر

 

وال مش دیوار چیست؟

امروزه مهندسان برای مهار خسارات ناشی از بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و طوفان به دنبال استفاده از روش های نوینی در مبحث ساخت و ساز بناها می باشند. وال مش دیوار یا وال پست مش نیز یکی از روش هایی می باشد که در مبحث مقاوم سازی سازه ها و بازسازی انواع ساختمان مسکونی و غیر مسکونی مورد توجه قرار گرفته شده است. در واقع مش دیوار نوعی نگهدارنده می باشد که دارای ساختاری کلاف مانند و کامپوزیتی می باشد. این محصول در امر مهار و کنترل دیوارهای غیر سازه ای در برابر زلزله و نیروهای خارجی وارده به آن کمک شایانی می نماید. 

کاربرد مش دیوار در سازه سبب افزایش میزان مقاومت و پایداری در ساختارهای غیر سازه ای در بنا می شود. همچنین پیمانکارن بازسازی ساختمان می توانند این محصولات را در دو شکل نواری و یا سراسری در سازه ها اجرایی نمایند. بعد از نصب مش دیوار کاربر سطح خارجی آن را به کمک پلاسترهای گچی و پلاستر سیمانی به صورت کاملا یکنواخت پوشش خواهد داد. این محصول برای ساخت وادارهای عمودی در سازه بهترین گزینه در نظر گرفته شده است. عموما به دلیل قیمت مناسب محصول کاربرد آن برای کاربران بسیار مناسب می باشد.

 

  

قیمت فروش مش فایبرگلاس دیوار به چه عواملی بستگی دارد؟

در نهایت نیاز است تا به این نکته توجه داشته باشیم که عموما قیمت نهایی در مش فایبرگلاس دیوار تحت تاثیر مستقیم عوامل گوناگونی قرار می گیرد. در این بین می توان به عوامل متعددی مانند برند تولید کننده  مش دیوار و وزن نهایی مش فایبرگلاس دیوار اشاره نمود. همچنین یکی از مهمترین عوامل تعیین کیفیت یک محصول می تواند برند تجاری تولید کننده آن محصول باشد. معمولا برندهای تجاری مختلف براساس فرمول ساختاری متفاوتی محصولات خود را تولید و روانه بازار می نمایند. در نتیجه کاربران می توانند با مطالعه بازار مصرف این محصول معتبرترین نام تجاری که دست به تولید محصول می زند را شناسایی و از محصولات آنها استفاده نمایند. 

وزن محصول نیز بر قیمت نهایی آن موثر می باشد. به شکلی که مطالعه بازار این محصول نشان می دهد هر چقدر وزن مش فایبرگلاس دیوار بیشتر باشد کیفیت آن و در نهایت قیمت تمام شده محصول نیز بیشتر خواهد شد. در نهایت تلاش همکاران ما در شرکت بازسازی ساختمان سازین در این است تا با معرفی انواع محصولات با کیفیت به مصرف کنندگان گرامی، آنها را در انتخاب محصولی مناسب یاری نمایند.

در این مقاله به معرفی مش فایبرگلاس دیوار پرداخته شد. سعی کردیم به تمامی سوالاتی که ممکن است قبل از اجرای استفاده از این محصول برخورد کنید پاسخ بدهیم. در صورتی که تمایل به استفاده از مش فایبرگلاس در پروژه های بازسازی ساختمان می باشید پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی با کارشناسان بازسازی ساختمان سازین تماس بگیرید. شرکت بازسازی ساختمان سازین پیشرو در ارائه طرح های نوین بازسازی، مقاوم سازی و طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان می باشد. کارفرمایان و مجریان پروژه های ساخت و ساز می توانند با مراجعه به وبسایت شرکت بازسازی ساختمان سازین به آدرس www.sazin.co اطلاعات مورد نیاز را جهت خرید مش فایبرگلاس دریافت نمایند.