یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۴:۰۰May 2024 19
جستجوی پیشرفته

پرفروش ترین خودروهای چینی در بازار ایران

 

پرفروش ترین خودروهای چینی در بازار ایران

 

اوایل حضور خودروهای چینی در بازار ایران، استقبال از محصولات چشم بادامی‌ها با توجه به سابقه‌ی محصولات کپی و ضعیفشان، کمرنگ و بی‌رونق بود اما خیلی زود این دیدگاه تغییر کرد. با افزایش تیراژ و تنوع این خودروها و البته اهرم ممنوعیت واردات خودرو، چین بازار و سلیقه‌ی مصرف‌کنندگان ایرانی را پیدا کرد و محصولاتی روانه بازار نابسامان خودرویی ایران شد که توانست در رده اقتصادی مخاطبانش را تا حدودی راضی کند.

اولین خودروهایی چینی اوایل دهه هشتاد وارد ایران شد و در کمتر از یک دهه ردپای مصرف‌کنندگان ایرانی بدنبال این محصولات پررنگ شد. حضور محصولات چینی مونتاژ ایران نیز توانست فاصله‌ زیاد قیمتی بین محصولات داخلی و محصولات وارداتی را برای قشری از جامعه پر کند.

حالا پس از گذشت دو دهه خودروهای اقتصادی چینی بخش بزرگی از سهم بازارشان را با محصولات پرمیوم و رده‌ی بالاتر چینی تقسیم کرده‌اند و باید منتظر حضور محصولاتی لوکس‌تر و باکیفیت‌تر از کشور چین در بازار خودرویی کشورمان باشیم. اگر اهل خرید و فروش ماشین های چینی هستید نگاهی به پرفروش‌ترین خودروهای چینی در بازار ایران می‌تواند برای شما جذاب باشد.

 

خودروهای چینی پرفروش در بازار

سیر واردات و مونتاژ محصولات چینی در ایران و انتخاب مدل‌های مناسب برای بازار ایران طی سال‌های ابتدایی تا کنون بسیار جذاب است. با نگاهی به پرفروش‌ترین‌‌ها در سایت خرید و فروش ماشین می‌توان به سادگی متوجه استقبال از محصولات شاسی بلند (در اصطلاح عامه‌ی مردم) چینی هستیم. پرمخاطب‌ترین‌های موج اول خودروهای چینی در ایران :

ام‌وی‌ام ایکس ۲۲

 

ام‌وی‌ام ایکس 22

 

محصولی با طراحی زیبا در بین گزینه‌های موجود، آپشن‌های ایرانی‌پسند و نسبتا کامل که به سرعت توانست با عرضه‌ی مناسب لوازم یدکی و خدمات پس از فروش، جایگاهش را در بازار خودروی دست دوم کشور و هر سایت خرید و فروش ماشین، پیدا کند. ایکس۲۲ البته نقص‌هایی مثل کیفیت مواد ساخت پایین، شتاب پایین و ایمنی ضعیف را نیز با خود داشت اما باز هم به یک کراس‌اور خانوادگی محبوب تبدیل شد.

 

چری تیگو۵ و تیگو۷

ماشین‌های تیگو۵ و تیگو۷ هم دو محصول کراس‌اوور از چری هستند که برای مخاطبان ایرانی کشش خوبی داشتند. اگرچه قیمت بالا و متریال ضعیف و نقص‌های فنی جزیی نقطه ضعف‌های این دوقلوی چینی بودند اما طراحی زیبا، امکانات مناسب، خدمات خوب و آپشن‌های متنوع این دو محصول توانست ضعف‌های آن‌ها را بپوشاند.

 

جک S5

هنوز پس از گذشت چندین سال از عرضه‌ی جک S5، این محصول در بازار خرید و فروش ماشین دست دوم جایگاه ارزشمندی دارد. نسخه‌ی دنده‌ای جک اس۵ با ویژگی‌های فنی خوب و خدمات پس از فروش مناسب به یکی از پرفروش‌ترین و پرتقاضاترین محصولات چینی تبدیل شد. 

باز هم شاسی خودرو به کمک محبوبیت بیشتر این محصول آمد تا نقص‌هایی مثل آپشن‌های کم در مدل دستی و دردسرهای نگهداری از موتور توربوشارژ آن نادیده گرفته شود. با همه‌ی این‌ها جک S5 هنوز یک نمونه موفق از خودروهای چینی در بازار ایران بحساب می‌آید.

 

چانگان CS35

 

چانگان CS35

 

آخرین کراس‌اوور محبوب چینی چانگان CS35 است که برتری‌های آن فضای بزرگ کابین، مصرف سوخت خوب و آپشن‌های قابل قبول بود. چانگان البته ضعف‌هایی مثل شتاب ضعیف، صندوق و چرخ‌های کوچک و همینطور گیربکس قدیمی را نیز بدنبال شهرت خود می‌کشید.

 

برلیانس H320

اصلی‌ترین دلیل فروش بالای این مدل از برلیانس شاید کلاس هاچ‌بک آن بود که طرفداران پرشماری در بازار ایران دارد. برلیانس به دلیل یدکی گران قیمت برای خریدارانش هزینه‌های نگهداری بالایی داشت و وضعیت ایمنی مشخصی هم نداشت. طراحی جذاب شتاب خوب و پایداری قابل قبول خودرو اما جور نقص‌های پرهزینه‌ی این خودرو را در بازار کشید.

 

بسترن B30

نمی‌توانیم از خودروهای چینی یاد کنیم اما محصول خوب و باکیفیت بسترن B30 را فراموش کنیم. خودرویی چهارسیلندر با تنفس طبیعی که با یک گیربکس اتومات قوی و آپشن‌های مناسب پرچمدار سدان‌های چینی در ایران بود. متاسفانه با توقف تولید این خودرو، رونق آن در بازار خرید و فروش ماشین دست دوم نیز از بین رفت.

پس از گذشت چند سال از حضور چینی‌ها در خودروسازی ایران، سمت و سوی فعالیت محصولات سرزمین اژدها به واردات بیشتر و تمرکز بیشتر روی محصولات شاسی‌بلند، کراس‌اوور و البته لوکس‌تر متمایل شد. محصولاتی که با کمک وضعیت آشفته‌ی خودرو و ارز، حالا بخش دیگری از جامعه ایران را هدف گرفته‌اند.

 

خودروهای چینی جدید در بازار خودروی ایران

در جدیدترین محصولات خودروسازی چین در ماه‌های پیش رو شاهد حضور خودروهایی عضلانی، لوکس و البته گران‌قیمت خواهیم بود.

لاماری ایما

یک کراس‌اوور عضلانی با پیشرانه‌ای توربو که قدرتی معادل ۱۹۵ اسب بخار را در اختیار راننده قرار می‌دهد. خودرویی با آپشن‌های روز دنیا که بنظر می‌رسد از هر جهت رقبای خود را در ایران به چالش می‌کشد.

فردا تی ۵

شرکت عرضه‌کننده‌ی ام‌جی این بار به سراغ یک کراس‌اوور برای حضور در بازار ایران گرفته است. خودرویی ۴سیلندر با گیربکس اتوماتیک ۶سرعته و البته با ظاهری زیبا و امکانات رفاهی قابل قبول. دانگ‌فنگ T5 محصول تولید سال ۲۰۱۸ است که قصد دارد پس از پنج سال شانس خود را برای حضور در بازار ایران آزمایش کند.

تیگو۷ و تیگو۸ پرو

از محصولات چری حالا قرار است تیگو۵ جای خود را به تیگو۸ بدهد تا با یک شاسی بلند واقعی روبرو باشیم. اگرچه قیمت این محصول برای خودروی تولید سال ۲۰۱۷ بسیار بالا تعیین شده اما شرایط متنوع فروش اقساطی و کیفیت، طراحی و امکانات جذاب آن احتمالا بتواند مصرف‌کنندگان ایرانی را در این بازار فقیر خودرویی راضی کند.

دیگنیتی پرستیژ

گروه بهمن‌موتور با سابقه خوب در مونتاژ خودرو احتمالا کار سختی را برای تعبیر نام این محصول در پیش خواهد داشت. خودرویی با موتور قدرتمند ۲ لیتری و گیربکس پیشرفته‌ی اتومات و آپشن‌های متعدد که در کلاس کراس‌اوور کوپه تقریبا یکه‌تاز خواهد بود. البته اگر این خودرو چشمتان را گرفته بهتر است حساسیت‌های نگهداری از پیشرانه‌های توربو و سوخت خودرو را کاملا جدی بگیرید.

ریسپکت پرایم

بازهم خودرویی اسپرت اما در کلاس سدان که پیشرانه‌ی توربوشارژ آن پاشنه آشیل آن خواهد بود. عرضه‌ی ریسپکت را بهمن موتور برعهده دارد و مزایایی مثل کیفیت متریال خوب، عملکرد قوی موتور و گیربکس خودرو و همینطور آپشن‌های مناسب آن می‌تواند باعث رونق آن در بازار خرید و فروش ماشین شود.