یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۲:۵۲May 2024 19
جستجوی پیشرفته

لیست بهترین سایت ساز های آنلاین ایرانی 1402

 

ساخت سایت

 

با پیشرفت فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی، تعداد کسب و کارهایی که به فروش آنلاین و همچنین ایجاد وب‌سایت یا فروشگاه اینترنتی روی آورده‌اند افزایش یافته است. در نتیجه، تعداد سرویس‌های ارائه‌ دهنده خدمات طراحی سایت و همچنین سایت‌سازهای آنلاین بیشتر شده است. با استفاده از یک سایت‌ ساز آنلاین، شما می‌توانید بدون داشتن دانش فنی، در کمترین زمان و بدون پرداخت هزینه به شرکت‌های طراحی سایت، خودتان سایت خود را طراحی کنید. با این حال، انتخاب بهترین سایت‌ساز آنلاین برای شما به چالشی تبدیل می‌شود که می بایست به آن بسیار توجه نمایید. در این مقاله، به بررسی بهترین سایت ‌ساز آنلاین ایرانی و مقایسه آنها با سایت‌ ساز های خارجی می‌پردازیم و امکانات و خدمات آن‌ها را بررسی می‌کنیم. پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

 

بهترین سایت ساز های آنلاین ایرانی

در این مقاله به معرفی و ارائه لیست بهترین سایت ساز های آنلاین ایرانی پرداخته شده و امکانات و قابلیت های هر یک مورد برسی و مقایسه قرار گرفته است. همچنین، در انتهای مقاله به بررسی سایت ساز های رایگان خارجی نیز پرداخته شده است. باید توجه داشت که سایت ساز های خارجی به دلیل عدم پشتیبانی از خدمات پرداخت آنلاین موجود در ایران (شبکه شتاب) و پشتیبانی نکردن از فونت های زیبای فارسی و قالب های راست چین شده، برای ایجاد سایت های فارسی و ایرانی پیشنهاد نمی شوند. در ادامه مقاله، به مقایسه امکانات و خدمات ارائه شده توسط بهترین سایت ساز های آنلاین ایرانی و خارجی پرداخته شده است.

 

بهترین سایت ساز آنلاین

 

ساخت سایت دات کام

اولین سرویس سایت سازی که قصد معرفی آن به شما را داریم سایت ساز آنلاین ساخت سایت است. سرویس ساخت سایت دات کام یا sakhtsite.com با هزینه بسیار کم امکان ساخت سایت حرفه ای و کاربرپسند را برای شما فراهم می آورد. با استفاده از این سرویس، می توانید با هزینه سالانه یا ماهانه بسیار ناچیز، یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین حرفه‌ای با هاست نامحدود ایجاد کنید. برای استفاده از سرویس ساخت سایت دات کام، باید ابتدا دامنه مورد نظر خود را از طریق بخش مربوطه پس از برسی آزاد بودن انتخاب نمایید. سپس، با انتخاب یکی از صدها قالب آماده موجود در سامانه، محتوای مورد نظر خود را در قالب انتخاب شده قرار داده و محصولات و منوهای سایت خود را تکمیل کنید. در نهایت، سایت شما در کمتر از چند ساعت، آماده استفاده عمومی خواهد بود. سرویس ساخت سایت دات کام، همچنین یک دامنه ir را به عنوان هدیه به شما ارائه می‌دهد، اما در صورت تمایل، شما می‌توانید سایت خود را با دامنه‌های دات کام، دات نت و... به ثبت برسانید. این سرویس، بسیاری از امکانات مورد نیاز ساخت یک سایت حرفه‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد. برخی از امکانات و قابلیت های سرویس ساخت سایت:

•دارای قالب های متنوع فروشگاهی،خبری، وبلاگی، شرکتی، اطلاع رسانی، شخصی و رزومه

•فضای هاستینگ و ترافیک نامحدود و ثبت دامنه دات آی آر رایگان

•ایجاد آدرس ایمیل اختصاصی به صورت نامجدود با پسوند دامنه ثبت شده به صورت نامحدود

•امکان ویرایش سایت و افزودن خبر،مقاله، منو، محصولات و... به صورت نامحدود و تنها با چند کلیک

 

سایت ساز آنلاین سیم وب

 

سایت ساز آنلاین سیم وب 

سایت ساز آنلاین سیم وب  با هزینه بسیار پایین و مقرون به صرفه و همچنین امکانات بسیاری که ارائه می‌دهد، یکی از بهترین سایت سازهای آنلاین ایرانی است. این سایت ساز امکانات متنوعی را برای کاربرانش فراهم کرده است که شامل ثبت دامنه نقطه آی آر به صورت رایگان، قالب های فارسی و راست چین شده فراوان که برای دستگاههای موبایل و همچنین موتورهای جستجو گر بهینه شده اند، سامانه فروشگاه ساز آنلاین با امکان اتصال به درگاه پرداخت شتابی، خبرنامه پیامکی و ایمیلی، پنل پیامکی و... می‌باشد. برای کاربرانی که به دنبال سایت ساز آنلاین با قیمت مناسب و امکانات متنوع هستند، سیم وب یک گزینه بسیار خوب است

برخی از امکانات سامانه سایت ساز آنلاین سیموب به شرح زیر است :

•کمترین تعرفه در بین سایت سازهای آنلاین ایرانی

•ثبت دامنه نقطه آی آر به صورت رایگان و امکان ثبت دامنه های بین المللی .com .net  و ...

•حجم فضای میزبانی وب (هاستینگ) و پهنای باند نامحدود

•فروشگاه ساز رایگان  با امکان اتصال به درگاه پرداخت شتاب

•آدرس ایمیل اختصاصی با نام دامنه

•پنل ارسال پیامک رایگان

•بیش از صدها قالب آماده

•دارای نسخه موبایل برای سایت ها

جهت ثبت نام و ایجاد سایت خود به صورت آنلاین در کمتر از چند دقیقه کافی است وارد سایت www.simweb.ir  شوید

 

سایت ساز آنلاین سیما وب

سایت ساز آنلاین سیماوب نیز یک سامانه سایت ساز فارسی دیگر است که می تواند در دسته بهترین سیستم های مدیریت محتوا و طراحی آنلاین سایت جای گیرد  در این سایت ساز می توانید تنها با چند دقیقه زمان یک سایت اینترنیت یا فروشگاه آنلاین  حرفه ای و کامل را ازصفر طراحی نموده ، آن را به درگاه پرداخت آنلاین عضو شتاب متصل و با دریافت نماد اعتماد الکترونیک برای آن به یک فروشگاه آنلاین بزرگ جهت فروش محصولات خود به صورت آنلاین تبدیل کنید.

 

سایت ساز آنلاین آی آر وب

سایت ساز آنلاین آِی آر وب با آدرس www.irweb.ir  نیز از دیگر سایت ساز های فارسی است که شما می توانید بدون داشتن هیچگونه دانش فنی و تنها با چند کلیک و با استفاده از قالب های آماده و از پیش طراحی شده موجود در آن اقدام به ساخت انواع وب سایت فروشگاه آنلاین، سایت های خبری، اطلاع رسانی، شرکتی و ... نمایید

 

یک دو سه سایت

سامانه سایت ساز یک دو سه سایت با آدرس www.1-2-3site.ir  نیز مشابه سایر سایت ساز های ایرانی معرفی شده کلیه امکانات لازم برای ایجاد یک سایت حرفه ای و کم هزینه با قالب های متنوع آماده و ریسپانسیو را برای شما فراهم می کند. شما می توانید در کمتر از چند دقیقه و تنها در سه مرحله ساده انتخاب نام سایت، انتخاب قالب سایت و سپس جایگذاری مطالب و محتوای سایت در قالب انتخاب شده سایت خود را ایجاد، و ورود خود به دنیای دیجیتال مارکتینگ را آغاز نمایید

 

سایر سرویس های سایت ساز های آنلاین فارسی

در صورتی که تمایل به مشاهده لیست طولانی تری از سایت ساز های آنلاین ایرانی و فارسی زبان که می تواند در دسته بهترین سایت ساز ها قرار گیرند  و برسی و مقایسه دقیق تر امکانات و هزینه های آنها را دارید، می توانید مقاله بهترین سایت ساز آنلاین را در مجله فناوری و خواندنی های دیج مگ مطالعه نمایید.

 

قیمت های سایت ساز آنلاین ایرانی

در رابطه با تعرفه و قیمت طراحی سایت توسط سایت ساز های آنلاین ایرانی باید گفت سرویس های سایت ساز آنلاینی که تا کنون در این مقاله معرفی کرده ایم دارای کمترین تعرفه ماهانه خدمات نسبت به امکانات هستند به طوری که در زمان نوشتن این مقاله شما تنها با پرداخت ماهانه 38 هزار تومان می توانید به طور مثال با سایت ساز آنلاین سیم وب یک سایت حرفه ای + هاستینگ نامحدود  + ثبت دامنه آی آر داشته باشید اما در سایر سایت ساز های ایرانی یا سایت ساز های خارجی این هزینه به بالای 200 هزار تومان در حال حاضر خواهد رسید.

 

لیست بهترین سایت ساز های خارجی رایگان

سرویس های سایت ساز آنلاین خارجی که حتی به صورت رایگان می توانید سایت خود را در آنها ایجاد کنید و امکانات فراوانی نیز دارند بسیار زیاد است اما در صورتی که تمایل داشته باشید وب سایت خود را با کمک سامانه های سایت ساز غیر ایرانی بسازید مشکل اساسی آنها عدم پشتیبانی کامل از قالب های راست چین شده و زبان فارسی، نداشتن فونت های فارسی زیبا، عدم اتصال آنها به درگاه های پرداخت شتاب، سرعت لود بسیار بالای آنها در ایران به دلیل سرور های خارجی آنها حتی در مواردی تحریم آی پی ایران توسط آنها و همچنین سخت بودن کار با آنها برای کاربران ایرانی و فارسی زبان است. با این وجود اگر قصد طراحی سایتی به زبان انگلیسی و استفاده از آن برای مشتریان غیر ایرانی دارید این سایت سازها می توانند گزینه های مناسبی باشند.

 

سایت ساز گوگل

اولین سایت ساز خارجی که به شما معرفی می‌کنم، سایت ساز گوگل است که رایگان و دائمی است. این سایت ساز به عنوان یک بلاگ یا برای ساخت وب‌سایت‌های خارجی و ایرانی، قابل استفاده است. مزایای سایت ساز گوگل، امکانات متنوع و سرعت بالای ساخت سایت در قالب‌های متنوع است. در صورت استفاده از این سایت ساز، آدرس سایت شما روی دامین اصلی سایت گوگل قرار می‌گیرد و شما می‌توانید از اعتبار سایت گوگل برای سئو سایت خود استفاده کنید و حتی بک لینک فالو و دائمی دریافت کنید. برای شروع ساخت سایت رایگان با سایت ساز گوگل، باید به آدرس sites.google.com مراجعه کرده و سپس بر روی گزینه blank یا صفحه خالی کلیک کنید. در مرحله بعد، می‌توانید چیدمان و محتوای سایت خود را تنظیم کنید. توجه داشته باشید این آدرس برای آی پی های ایرانی در حال حاضرقابل استفاده نیست و ایرانیان امکان استفاده از آن را ندارند.

 

سایت ساز Wix.com

سایت ساز Wix یکی از معروف‌ترین سرویس‌های طراحی و ساخت سایت آنلاین است که در سال 2006 تاسیس شده. با استفاده از Wix، کاربران می‌توانند به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه، به سادگی و بدون نیاز به دانش فنی، یک سایت زیبا و حرفه‌ای ایجاد کنند. این سرویس دارای امکانات زیادی برای طراحی وب سایت مانند قالب‌های آماده، ابزارهای گرافیکی، ویدئو و عکس، افزونه‌های ارتباطی و ... است که به کاربران اجازه می‌دهد تا با ساخت سایت، تجارت و فعالیت آنلاین خود را رونق دهند. اما  همانطور که گفته شد این پلتفرم برای استفاده کاربران ایرانی و سایت های فارسی زبان مناسب نیست  و بیشتر مناسب کسب و کارهای خارج از ایران است و همچنین در زمان نوشته شدن این مقاله آی پی های ایرانی را مورد تحریم قرار داده و در ایران در دسترس نیست

 

 سایت ساز Weebly

سایت ساز Weebly یکی دیگر از سرویس های آنلاین طراحی و ساخت وب سایت است که برای کاربران حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای مناسب است. با Weebly، می توانید به راحتی و با سرعت یک سایت و یا فروشگاه آنلاین را طراحی کنید و بدون نیاز به دانش فنی زیاد، آن را با ابزارهای ساده و آسان مدیریت کنید. همچنین، Weebly  امکانات زیادی برای بهینه سازی وب سایت را ارائه می دهد، از جمله بهینه سازی SEO، طراحی ریسپانسیو جهت مرورگر های موبایل، و ارتقاء امنیت سایت. به کمک این سرویس، می توانید با قیمت مناسب و امکانات بیشتر، یک وب سایت حرفه ای و مدرن برای کسب و کار خود ایجاد کنید.

 

سایت ساز Site123

دیگر  سایت ساز خارجی  و غیر فارسی که در این مقاله معرفی میکنیم Site123 است که  وب مستر ها و صاحبان فروشگاههای اینترنتی خارجی به راحتی می توانند از آن برای ساخت وب سایت یا فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود استفاده نمایند. این سرویس ایجاد فروشگاه اینترنتی را برای کاربران خود بسیار ساده کرده است و امکانات زیادی را برای طراحی وب سایت در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. با استفاده از Site123، کاربران قادر خواهند بود در کمترین زمان ممکن، سایت خود را راه اندازی کنند این سرویس در حال حاضر هم به صورت رایگان و هم به صورت  غیر رایگان ارائه می شود که در نسخه رایگان تنها امکان استفاده از 250 مگابایت فضای وب و 250 مگابایت پهنای باند ماهانه وجود دارد و همچنین امکان اتصال دامنه اختصاصی در آن وجود ندارد و می بایست از ساب دامینی که توسط سامانه ارائه می شود استفاده نمود.

 

سایت ساز Strikingly

سایت ساز Strikingly یکی از پر امکانات‌ترین و قدرتمندترین سایت سازهای خارجی است. با استفاده از این سایت ساز، می توانید بدون نیاز به نوشتن هرگونه کد، به راحتی و با درگ و دراپ کردن اجزای آماده، سایت خود را مانند یک حرفه ای طراحی کنید. این سایت ساز، با سرعت بالا، قالب‌های متنوع در موضوعات مختلف، قالب‌های سئو شده، استفاده از سرورهای ابری و آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، رابط کاربری زیبا و قابلیت راه‌اندازی فروشگاه، به شما این امکان را می‌دهد که یک سایت حرفه‌ای و کارآمد را به راحتی ایجاد کنید. Strikingly دارای سه پلن Limited، Pro  وVIP  است که هر یک از آن‌ها دارای 14 روز استفاده رایگان هستند و با هزینه ماهیانه‌ای در حدود 8 تا 49 دلار در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. همچنین، پلن رایگان این سایت ساز دارای 5 گیگابایت پهنای باند ماهانه و 500 مگابایت فضای ذخیره‌سازی برای هر سایت با قابلیت راه‌اندازی بی نهایت سایت روی اکانت رایگان است

 

سایت ساز Webnode

Webnode  یکی از بهترین و مدرن‌ترین سایت سازهای خارجی است. با استفاده از آن می‌توان به سرعت یک وب‌سایت کامل را راه‌اندازی کرد. قالب‌های متنوع و مناسب برای هر نوع وب‌سایت توسط این سایت ساز ارائه می‌شوند. همچنین، سایت ساز  Webnode  دارای ویرایشگر قالب و فرم‌ساز حرفه‌ای است و به راحتی می‌توانید وب‌سایت خود را شخصی‌سازی کنید. Webnode نسخه رایگان دائمی نیز دارد. اما در صورت داشتن کسب و کار بزرگ، بهتر است از نسخه تجاری آن استفاده کنید که از 3.95 دلار در ماه شروع می‌شود.

 

سایت ساز Webnode علاوه بر دامین .com ، روی دامین‌های دیگر نیز سرویس خود را ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، با پسوند‌های .sk و .co و...، شما می‌توانید از دامین رایگان این سایت ساز با پسوند‌های دیگر نیز استفاده کنید و البته این امکان نیز برای ساخت سایت‌های مختلف برای لینک سازی قابل استفاده است

 

طراحی سایت توسط سیستم مدیریت محتوای متن باز (اوپن سورس)

در ادامه مقاله سعی کرده ایم علاوه بر سایت ساز های آنلاین، سایت ساز های اوپن سورس یا همان سیستم های مدیریت محتوای متن باز را مورد نقد و برسی قرار دهیم.

 

طراحی سایت توسط وردپرس و معایب آن

وردپرس به عنوان محبوب‌‌ترین سیستم مدیریت محتوای رایگان در دنیا شناخته می‌شود، اما این موضوع به این معنی نیست که این سیستم هیچگونه ضعف و ایرادی ندارد. در کنار کاربران زیاد و پر و پا قرصی که دارد، وردپرس منتقدانی هم دارد. منتقدان باور دارند که نباید از وردپرس برای ساخت هرگونه سایتی استفاده کرد، زیرا این سیستم دارای معایبی است. اولین عیب وردپرس این است که درست است خود وردپرس متن باز و رایگان است، اما برخی از افزونه ها و قالب ها باید به صورت جداگانه خریداری شوند و به دلیل قیمت های دلاری آنها معمولا برای استفاده در سایت های ایرانی مناسب نیستند و استفاده از قالب ها یا افزونه های هک شده و غیر قانونی وردپرس برای طراحی سایت می تواند باعث ایجاد مشکل امنیتی در سایت شما و امکان هک شدن آن شود. همچنین طراحی سایت توسط وردپرس بر خلاف سایت سازهای آنلاین معرفی شده تا کنون نیازمند داشتن دانش فنی است و اگر در زمینه طراحی سایت توسط وردپرس دانش و مهارت کافی را ندارید استفاده از آن به شما توصیه نمی شود. اما اگر ترجیح می  دهید برای طراحی سایت خود از وردپرس یا ووکامرس ، جوملا ، اوپن کارت یا سایر سیستم های مدیریت محتوای رایگان استفاده نمایید، پس حتما یک طراح وب حرفه ای هستید و یا یک طراح حرفه ای را استخدام کرده اید.

 

سیستم مدیریت محتوای رایگان جوملا

جوملا یک CMS است که برای طراحی وب سایت های شرکت ها و موسسات مشهوری  مانند  MTV، دانشگاه هاروارد و IHOP استفاده شده است. این CMS مناسب طراحی سایت هایی با محتوای مدیریتی است و برای هر نوع وب سایت اعم از ساده تا پیچیده قابل استفاده است. انجمن گسترده ای از طراحان قالب و توسعه دهندگان افزونه جوملا با بیش از 200.000 نفر در دسترس هستند و پلاگین ها و افزونه های مختلفی برای آن طراحی و تولید شده است.

از مزایای جوملا می‌توان به احراز هویت کاربران از طریق OpenID،  Google و LDAP، وجود بیش از 7000 افزونه و انجمن گسترده توسعه دهندگان همراه با مستندات و آموزش های قابل دسترسی اشاره کرد. اما از معایب جوملا می‌توان به عدم وجود سیستم مدیریت محتوا کاربر پسند، کمبود قالب های قوی در مقایسه با سایر CMS ها و پیچیدگی برای طراحی سایت های ساده و ابتدایی اشاره کرد.جوملا برای طراحی وبلاگ یا سایت های شخصی، وب سایت های دانشگاه، پرتال های کاربری، وب سایت های خبری مانند مجلات و روزنامه ها و وب سایت هایی با محتوای تجارت الکترونیک مناسب است

 

فروشگاه ساز پرستاشاپ

پرستاشاپ (PrestaShop) یک سیستم فروشگاه ساز آنلاین است که برای ایجاد وب سایت های فروشگاهی آنلاین استفاده می شود. این سیستم مدیریت فروشگاهی در سال 2007 به وسیله گروهی از برنامه نویسان فرانسوی توسعه یافته است و از زبان PHP و پایگاه داده MySQL استفاده می کند. ویژگی های اصلی پرستاشاپ عبارتند از: مدیریت محصولات، دسته بندی ها و تنظیمات فروشگاه، مدیریت سبد خرید و پرداخت ها، پشتیبانی از ماژول ها و پلاگین های متعدد، و ارائه گزارش های جامع و دقیق درباره فروش و عملکرد فروشگاه.

پرستاشاپ دارای یک رابط کاربری کاربر پسند است که به راحتی اجازه می دهد تا کاربران بدون داشتن تجربه فنی ، وب سایت های فروشگاهی خود را ایجاد و مدیریت کنند. همچنین، پرستاشاپ قابلیت گسترش پذیری فراوانی دارد و به عنوان یک سیستم متن باز، توسعه دهندگان می توانند به راحتی ماژول ها و پلاگین های خود را ایجاد و به آن اضافه کنند. با توجه به ویژگی های قابل توجه پرستاشاپ، این سیستم مدیریت فروشگاهی به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت فروشگاهی در سراسر جهان شناخته شده است

 

سیستم مدیریت محتوای دیتالایف انجین

Datalife Engine  که با نام DLE  نیز شناخته می شود، یک سیستم مدیریت محتوای وب است که برای ایجاد وب سایت های پویا استفاده می شود. دیتالایف انجین از زبان PHP و پایگاه داده MySQL برای ذخیره و مدیریت محتوا استفاده می کند. از ویژگی های دیتالایف  می توان به مدیریت کاربران و نقش های مختلف آنها، مدیریت محتوای وب سایت، مدیریت دسته بندی ها، قالب بندی و نمایش محتوای وب سایت، و پشتیبانی از زبان های چندگانه و راست چین به عنوان ویژگی های اصلی اشاره کرد. همچنین، دیتالایف دارای یک بازار افزونه ها و پوسته های اضافی است که کاربران می توانند از آنها استفاده کنند تا وب سایت خود را بهتر و قابل تنظیم تر کنند. از آنجایی که دیتالایف یک سیستم متن باز است، کاربران می توانند به راحتی کدهای منبع را ویرایش کنند و به دلخواه خود تغییر دهند. با این حال، برای افرادی که تجربه کافی در زمینه توسعه وب سایت دارند، سیستم مدیریت محتوای دیتالایف یک ابزار کارآمد و کاربردی برای ساخت وب سایت های پویا است.