یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۶:۴۲May 2024 19
جستجوی پیشرفته

قیمت بتن آماده در سال جدید چقدر میباشد؟

 

یکی از روش‌هایی که در صنعت ساخت ویلا برای پیشگیری از شلوغی و آلودگی هوا در محیط شهر استفاده می‌کنند بتن آماده است. با محدود شدن فضای کارگاهی و همچنین فضای شهری بسیاری از پیمانکاران به تولید بتن آماده روی آوردند که یک محصول بسیار مناسب شناخته می‌شود. با ما در این مقاله همراه باشید تا با انواع بتن‌های آماده، مزایا و معایب آن و همچنین عوامل موثر بر روی قیمت بتن آماده آگاه شود.قیمت بتن آماده

معرفی بتن آماده

بتن آماده از سیمان، آب، سنگ آهک و از افزودنی‌های دیگری تولید و ساخته می‌شود که مقدار مصرف شدن هر یک از این مواد به نیاز پیمانکار ویلا و محل مورد استفاده بستگی دارد. تمامی مواد تشکیل دهنده بتن آماده نظیر سنگ آهک و سیمان در آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرند  تا کیفیت آن‌ها تایید شود و در تولید یک بتن آماده با کیفیت موثر باشد. بتن آماده در زمینه‌های مختلفی کاربرد دارد که یکی از رایج‌ترین کاربردهای بتن در پی ساختمان‌ها و ساختمان‌های اسکلت بتنی استفاده می‌شود. قیمت بتن آماده به صورت مناسب  عرضه بازار می‌شود که در فضاهای باز و پر ترافیک از این بتن استفاده می‌کنند همچنین در کف‌پوش‌های بتنی به دلیل مقاومت بالا در برابر گرما از آن استفاده می‌شود.

انواع بتن آماده

بتن آماده در انواع مختلفی همچون بتن استاندارد، بتن سیال، بتن تقویت شده با فیبر، بتن خود تراکم، بتن کم تراکم، بتن معماری و تزیینی در طراحی ویلا طراحی می‌شود که هر یک را به اختصار شرح می‌دهیم.

بتن استاندارد

ساده‌ترین بتن، بتن استاندارد است که به دلیل انعطاف پذیری در طراحی کاربردهای زیادی در قسمت‌های مختلف ساختمانی دارد، قیمت این بتن در عیار ۲۵۰ تقریبا از ۷۵۰ هزار تومان شروع می‌شود.

بتن سسیال

از این بتن جهت تعمیر بخش‌های کابل و لوله‌ها و همچنین درزگیری استفاده می‌شود که قیمت آن در عیار ۳۰۰ به صورت تقریبی ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

بتن تقویت شده با فیبر

با توجه به اینکه در این بتن از فیبر استفاده می‌شود، مقاومت این بتن بسیار بالا است که در این نوع بتن، انواع مختلف فیبرهای فولادی، فیبر مصنوعی و الیاف شیشه‌ای استفاده می‌شود. این بتن از نفوذناپذیری بالایی برخوردار است و قیمت آن در عیار ۳۵۰ به طور تقریبی ۸۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

بتن خود تراکم

بتن خود تراکم از آب بالایی برخوردار بوده و بدون نیاز به نیروی مکانیکی قابلیت تبدیل شدن به اشکال مختلف را دارد که قیمت آن در عیار ۴۰۰ به صورت تقریبی ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

بتن متراکم

بتن غلتکی یا همان بتن متراکم درصد آب کمی دارد و در فشار بالایی تولید می‌شود که از این رو بتن معمولاً در پل‌ها و سازه‌های بسیار بزرگ استفاده می‌کنند. بتن متراکم نسبت به بتن‌های معمولی محکم‌تر است و قیمت بتن آماده متراکم در عیار ۴۵۰ به صورت تقریبی ۹۵۰ هزار تومان عرضه بازار می‌شود.

بتن معماری و تزئینی

در villatobesaz این بتن برای طراحی و زیباسازی ساختمان‌ها استفاده می‌شود که در استخرها، پیاده‌روها آن را به کار می‌بریم، قیمت این بتن در عیار ۵۰۰ گرم به صورت  تقریبی 1 میلیون تومان تعیین شده است.

عوامل موثر بر قیمت بتن آماده

عوامل موثر بر قیمت بتن آماده

عوامل مختلفی همچون قیمت مواد اولیه، هزینه کنترل کیفیت در آزمایشگاه، هزینه تولید و مخلوط کردن مواد اولیه، استفاده از کامیون و حمل بتن بر روی قیمت بتن آماده تاثیر می‌گذارد.

قیمت مواد اولیه

تغییرات قیمت در مواد اولیه همچون سنگ، سیمان، آب بر روی قیمت بتن تأثیر می‌گذارد اگر قیمت مواد اولیه افزایش پیدا کند، طبیعتاً قیمت بتن هم افزایش پیدا خواهد کرد.

هزینه کنترل کیفیت در آزمایشگاه

یکی از عواملی که بر روی قیمت بتن تأثیر می‌گذارد هزینه کنترل کیفیت مواد اولیه در آزمایشگاه است و اگر هزینه کنترل بالا باشد، قیمت بتن جهت خرید افزایش پیدا می‌کند.

هزینه تولید و مخلوط کردن

برای مخلوط کردن بتن از انرژی‌های مختلفی همچون گاز یا برق استفاده می‌کنند که توسط ابزارآلات برقی یا گازی صورت می‌گیرد و اگر هزینه برق و گاز افزایش یابد قیمت بتن هم بالاتر می‌رود.

هزینه حمل و نقل بتن

عامل دیگری که در قیمت این محصول تأثیر می‌گذارد، هزینه حمل و نقل کامیون و ماشین آلات از محل تولید تا محل پروژه ساخت و ساز است که در قیمت بتن نقش به‌سزایی دارد. به طور کلی قیمت بتن با توجه به عیار تعیین می‌شود که هر ۵۰ عیار ۵۰ هزار تومان است که افزایش و کاهش هر یک از قیمت‌های این عوامل موجب تغییر در قیمت بتن می‌شود.

 

 

هزینه حمل و نقل بتن

سخن پایانی

اگر در زمینه ساخت و ساز ساختمان، پل سازی و سازه‌های عظیم فعالیت می‌کنید باید هنگام استفاده از بتن آماده به نکات مهمی توجه داشته باشید. توجه به نکاتی همچون ویژگی‌های آن و کاربردهای مختلفی که بتن دارد باعث می‌شود تا هر کدام از آن‌ها را به درستی خریداری کرده و میزان مقاومت سازه خود را افزایش دهید.

villatobesaz.com