یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۶:۲۱May 2024 19
جستجوی پیشرفته

چگونه یک فروشگاه اینترنتی موفق راه اندازی کنیم؟

ایجاد یک فروشگاه آنلاین و ورود به دنیای تجارت الکترونیکی یکی از بهترین ایده های سرمایه گذاری است که در حال حاضر می توانید انجام دهید. اقتصاد دیجیتال شاهد انقلابی عظیم است که سرتاسر جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است. انتظار می رود حجم تجارت الکترونیکی در سال 2021 به عدد قابل توجهی برسد و مطمئناً هیچ کس دوست ندارد این فرصت را از دست بدهد.

 

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

 

چگونه یک فروشگاه آنلاین حرفه ای ایجاد کنیم

دو دلیل اصلی وجود دارد که ممکن است شما را مجبور به ایجاد یک فروشگاه آنلاین در حال حاضر کند. دلیل اول بزرگ بودن بازار تجارت الکترونیکی است که بسیار گسترده شده است و این بدان معنی است که فرصت های زیادی وجود دارد که می تواند مورد بهره برداری قرار گیرد.

مورد دوم هزینه نسبتاً کم ایجاد یک فروشگاه آنلاین است، به ویژه در مقایسه با فروشگاه های سنتی گران قیمت که به عناصر اساسی مورد نیاز فروشگاه های الکترونیکی نیاز ندارند، مانند: اجاره یا خرید فروشگاه برای فروش و ذخیره سازی، اخذ مجوزها و روش های اجرایی، و هزینه های عملیاتی مانند: قبض های آب، برق و اینترنت و سایر موارد.

حال ممکن است سوالی که به ذهن شما خطور کند این باشد که: هزینه ساخت یک فروشگاه آنلاین خوب چقدر است؟ خب، پاسخ قطعی برای این سوال وجود ندارد، فقط به نوع و اندازه فروشگاه و ویژگی های مورد نظر شما در آن برمی گردد. با این حال، در عمل، می توانید از طریق بستر ناپ کامرس به صورت حرفه ای یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید. حال بیایید مراحل ایجاد یک فروشگاه آنلاین حرفه ای را با هم مرور کنیم.

 

1. محصولی را که فروشگاه شما ارائه می دهد انتخاب کنید

اولین قدم قبل از ایجاد یک فروشگاه آنلاین تعیین نوع کالاهایی است که این فروشگاه به فروش خواهد رساند، زیرا شناسایی محصولات عنصری اساسی است كه مستقیماً بر موفقیت پروژه تأثیر می گذارد. آخرین چیزی که می خواهید این است که یک فروشگاه آنلاین افتتاح کنید که هیچ کس از آن خرید نمی کند، زیرا بازار به کالاهایی که شما ارائه می دهید نیازی ندارد. اما با داشتن میلیون ها کالا و محصول، چگونه محصولات مناسبی را برای فروش در فروشگاه انتخاب می کنید؟

 

در ابتدا، باید وقت بگذارید و در مورد بخش مورد نظر و محصولاتی که می خواهید بفروشید تحقیق کنید. شما احتمالاً ایده اولیه ای در مورد این محصولات دارید، اما این بدان معنی نیست که لزوماً محبوب خواهند بود. بنابراین مهم است که بررسی کنید مردم این محصولات را خریداری می کنند یا خیر. فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید هنگام انتخاب نوع محصولات در نظر بگیرید:

 

در دسترس بودن و میزان تقاضای محصولات

آیا محصولی که می خواهید بفروشید در حوزه فعالیت شما موجود است؟ مثلاً اگر در شهر دیگری در دسترس نباشند یا از شهر دور باشند، این فرصت خوبی است و احتمال فروش آن محصولات را افزایش خواهید داد. نرخ تقاضا برای این محصولات چطور؟ زیاد است، متوسط است یا کم؟ به سادگی به دنبال کالاهایی باشید که بیشترین نیاز بازار را دارند.

 

همچنین برخی از ابزارها هستند که ممکن است در این زمینه به شما کمک کنند، مانند:

 

Google Trends: به شما امکان می دهد حجم جستجوی کلمات کلیدی را طی یک دوره خاص و در یک کشور خاص مشاهده کنید. این به شما کمک می کند تا میزان تقاضای محصولاتی را که می خواهید بفروشید تعیین کنید.

 

TrendHunter: بسیاری از محصولات با تقاضای بالا را در سطح جهان ارائه می دهد، با توانایی مرتب سازی نتایج بر اساس صنعت شما. می توانید برای شناخت محبوب ترین محصولات و انتخاب آنها از آن استفاده کنید.

 

قیمت و حاشیه سود

قیمت یکی از فاکتورهای اساسی موفقیت هر فروشگاه اینترنتی است، اگر قیمت آن بسیار ارزان باشد، دستیابی به بازگشت سرمایه بسیار دشوار است. اگر قیمت بیش از حد گران باشد، متقاعد کردن مشتریان برای خرید دشوار است. بنابراین انتخاب محصولاتی با قیمت مناسب ضروری است.

اگر فروشگاه شما محصولات را به صاحبان آنها ارسال می کند، مهم است که اندازه و وزن محصول را در نظر بگیرید. حمل و نقل محصولات بزرگ و سنگین گران است و می تواند بر سود شما تأثیر بگذارد، به ویژه اینکه امروزه بسیاری از مشتریان انتظار دارند حمل و نقل محصولاتشان رایگان باشد.

 

نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

 

2. یک نام تجاری برای فروشگاه آنلاین خود انتخاب کنید

یافتن نام مناسب برای برند شما آسان نیست. سعی نکنید نام کامل و زیبایی را پیدا کنید. مهمترین چیز خدماتی است که به مشتریان خود ارائه می دهید. اگر آنها این خدمات را دوست دارند، نام شما را به خاطر می آورند حتی اگر قبلاً آن را نشنیده باشند. اما با این وجود به یاد داشته باشید، نمونه های زیادی از شرکت های تجارت الکترونیکی وجود دارد که نام های بی معنی را انتخاب کرده و همچنان موفق بوده اند.

معیارهایی وجود دارد که ترجیح داده می شود آنها را در نام تجاری خود رعایت کنید از جمله: هجی آسان و مربوط به صنعت هدف شما، اجتناب از اسامی با هجی پیچیده تا افراد بتوانند به راحتی آن را تایپ کنند. همچنین، خوب است که وب سایت فروشگاه همان نام تجاری شما باشد.

 

3. دامنه و میزبانی فروشگاه را انتخاب کنید

اکنون باید یک نام دامنه برای فروشگاه آنلاین خود جستجو کنید. این فرآیند ممکن است زمان زیادی طول بکشد، به خصوص اگر به دنبال یک نام دامنه منحصر به فرد هستید که کوتاه باشد یا دارای یک کلمه کلیدی خاص باشد. نام دامنه مورد نظر شما اغلب توسط دیگران گرفته شده است، بنابراین هنگام فکر کردن در مورد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین، باید لیستی از دامنه های بالقوه را برای استفاده انتخاب کنید.

 

یک روش عالی برای بدست آوردن نام دامنه منحصر به فرد، جستجو در سایت های نام دامنه است که به شما امکان می دهد نام دامنه خاصی را در دسترس داشته باشید، با پیشنهادهایی برای نام دامنه های مشابه. برخی از سایت های میزبان در صورت خرید هاست از آنها نام دامنه رایگان ارائه می دهند، اما در انتخاب نام دامنه مواردی را باید در نظر گرفت:

 

کد کشور را انتخاب کنید: اگر قصد دارید محصولات خود را در یک کشور خاص بفروشید، می توانید کد کشور را انتخاب کنید. به عنوان مثال (ir) به عنوان نمادی برای دامنه های کشور ایران.

 

افزودن یک کلمه کلیدی: اگر فروشگاه آنلاین شما در فروش دسته خاصی از محصولات تخصص دارد، سعی کنید کلمه کلیدی مربوط به آن دسته را اضافه کنید.

 

پس از خرید نام دامنه، باید میزبانی سایت(Host) خود را رزرو کنید. بسیاری از شرکت های میزبان قابل اعتماد برای میزبانی فروشگاه شما وجود دارند. اما به یاد داشته باشید که برخی از سیستم عامل های ساخت فروشگاه آنلاین گزینه میزبانی فروشگاه را ارائه می دهند، بنابراین عجله نکنید.

 

ساخت فروشگاه آنلاین

 

ساخت یک فروشگاه آنلاین

همه افراد دانش فنی ندارند تا بتوانند یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنند و خودشان به بازار تجارت الکترونیکی دسترسی پیدا کنند، بنابراین شما برای ساخت فروشگاه خود دو گزینه خواهید داشت، یا یک توسعه دهنده وب حرفه ای استخدام کنید، یا از یکی از ابزارها استفاده کنید که اختصاص داده شده به ساخت فروشگاه های آنلاین.

 

استخدام یک توسعه دهنده وب

استخدام یک توسعه دهنده وب گزینه مناسبی برای ساخت فروشگاه اینترنتی است، زیرا انعطاف پذیری بیشتری به آنها می دهد. آنها می توانند درخواست کنند که سایت به دلخواه خود سفارشی شود و کنترل کاملی بر جزئیات ساخت فروشگاه و فناوری ساخت آن خواهند داشت. که ممکن است در ابزار اختصاص داده شده برای ساخت فروشگاه های آنلاین در دسترس نباشد، اما قیمت این انعطاف پذیری و کنترل این است که ممکن است هزینه آن کمی بیشتر باشد.

 

شما می توانید از طریق یک وب سایت مستقل یک برنامه نویس وب با مهارت و با تجربه را با نرخ مقرون به صرفه استخدام کنید. کافیست جزئیات پروژه را به دقت مشخص کنید، دوره تحویل پیش بینی شده و بودجه مورد انتظار را مشخص کنید، و ده ها پیشنهاد از بهترین توسعه دهندگان وب پیدا خواهید کرد. آنها را مقایسه کنید، بهترین پیشنهاد را انتخاب کنید و با توسعه دهنده ارتباط برقرار کنید و با او در مورد پروژه خود به توافق برسید.

 

در حال حاظر فروشگاه ساز ناپ شاپ یکی از بهترین گزینه ها برای ساخت فروشگاه اینترنتی به این روش است که برای شروع می توانید اینجا کلیک کنید.

 

یک پلتفرم آماده برای ساخت فروشگاه انتخاب کنید

سیستم عامل های ساخت فروشگاه آنلاین، برنامه های تخصصی ساخت فروشگاه هستند، شما به مهارت های فنی یا دانش برنامه نویسی و توسعه نیازی ندارید. در همه موارد، سیستم عامل های ساخت فروشگاه آنلاین مزایای میزبانی یک فروشگاه آنلاین و مرتبط کردن نام دامنه انتخابی شما با میزبانی را ارائه می دهند.

 

علاوه بر دسته بندی محصولات بر اساس دسته ها و کمک به بازاریابی فروشگاه و محصولات خود. به علاوه سایر ویژگی های پیشرفته مانند تخفیف و تجزیه و تحلیل فروش. این سیستم عامل ها بسیار زیاد هستند و هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. اما افزونه WooCommerce رایگان برای پلتفرم محبوب وردپرس یکی از گزینه های مناسب برای ساخت یک فروشگاه آنلاین، کوچک یا بزرگ است.