یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۲:۵۲May 2024 19
جستجوی پیشرفته

چه نوع درب اتوماتیکی برای چه نوع محیطی مناسب است؟

در گذشته معمولا تنها از یک نوع درب ساده برای منازل و یا مکان های عمومی استفاده می شد اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی انواع درب های اتوماتیک تولید و روانه بازار شده اند. طراحی فنی این درب ها به گونه ای است که به راحتی باز و بسته می شوند و همین موضوع سرعت روند رفت و آمد را در یک مکان پر تردد آسان می کند. همچنین ظاهر درب های اتوماتیک بسیار شیک تر و لوکس تر از درب های قدیمی است و به همین دلیل استفاده از آن ها به منظور ایجاد زیبایی در ظاهر ساختمان رواج پیدا کرده است.

 

 

 

 

درب های اتوماتیک بر حسب ساختاری که دارند به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند که هر کدام از آن ها نیز برای یک کاربرد خاص به کار می روند. از این رو درصدد آمده ایم که در این مقاله انواع درب های اتوماتیک مناسب با هر محیطی را برای شما عزیزان بررسی نماییم.

 

درب های اتوماتیک تاشو را بشناسید 

یکی از انواع درب های اتوماتیک، مدل تاشو آن است که قابلیت جفت شدن دو طرف در بر روی همدیگر و سپس باز شدن از همدیگر را دارد. درب اتوماتیک تاشو معمولا برای محیط های استفاده می شود که عرض کمی را درگیر می کند؛ مهم ترین مکان به کار گیری این درب ها، اتوبوس های درون و برون شهری است.

 

درب اتوماتیک تلسکوپی 

همانطور که از نام این نوع درب اتوماتیک مشخص است، ساختار آن شبیه به یک تلسکوپ است به طوری که دو بال آن به حالت کشویی قرار گرفته اند. این نوع درب نیز همانند درب کشویی اتوماتیک، برای مکان هایی به کار گرفته می شود که عرض دهانه آن کم باشد.

 

ویژگی های درب گردان و یا چرخشی

احتمالا تاکنون در برخی از مراکز تجاری پر رفت و آمد با درب های گردان مواجه شده اید. در درب های اتوماتیک چرخان معمولا ۳ یا ۴ باله وجود دارد که با رسیدن عابر به میان دو بال، درب به حرکت در می آید. ظاهر این نوع درب تا حدودی متفاوت تر از سایر درب های اتوماتیک است و معمولا از آن در مکان های پر تردد مانند مراکز تجاری، رفاهی و ... استفاده می شود.

 

درب های اتوماتیک ریلی

از دیگر انواع درب های اتوماتیک پر کاربرد می توان به درب های ریلی اشاره کرد. به دلیل جمع شدن دو طرف در بر روی همدیگر، معمولا از آن در مکان های استفاده می شود که بخواهید فضای کمتری را درگیر کنید. در واقع در یک مکان تجاری و یا خدماتی که فضای کوچکی دارد به راحتی می توان از این درب ها استفاده کرد تا ضمن حفظ فضای کافی، از مزایای درب های اتوماتیک بهره کافی برده شود.

 

انواع درب های اتوماتیک ریلی

در مجموع درب های اتوماتیک ریلی به دو نوع درب اتوماتیک ریلی پارکینگی و نیز ریلی شیشه ای تقسیم بندی می شود. درب های ریلی پارکینگی معمولا برای پارکینگ منازل استفاده می شود البته برای منازلی که فضای کمی دارند و باید متراژ کمی به درب پارکینگ اختصاص داده شود.

 از طرفی درب های ریلی شیشه ای نیز معمولا برای درب حیاط ساختمان استفاده می شود، در واقع ساختمان هایی که فضای ورودی کوچکی دارند را به وسیله این درب ها می سازند زیرا به این واسطه فضای بیشتری را در اختیار خواهید داشت.

 

درب های اتوماتیک قوسی شکل

به جرات می توان گفت که یکی از شیک ترین و نیز جدید ترین درب های اتوماتیک، مدل قوسی شکل است. این نوع درب به علت ظاهر بسیار شیکی که دارد، در مکان های پر بازدید استفاده می شود. البته لازم به ذکر است که مدل درب قوسی نیاز به فضای زیادی برای نصب دارد از این رو باید مکان مورد نظر دارای مساحت کافی باشد. این مدل از درب های اتوماتیک در دو طرح دایره و نیز نیم دایره ای اجرا می شود که به ترتیب هر کدام از آن ها دارای ۸ و ۶ لت هستند. 

 

 

 

 

درب های اتوماتیک کرکره ای 

درب های اتوماتیک کرکره ای شبیه به همان درب های کرکره ای قدیمی هستند با این تفاوت که در مدل اتوماتیک آن با استفاده از ریموت، باز و بسته شدن درب انجام می شود اما در مدل های قدیمی این کار به وسیله نیروی دست انجام می گیرد. البته فراموش نکنید که در صورت عدم وجود جریان برق، درب اتوماتیک هم همانند درب های قدیمی عمل می کند یعنی اینکه به صورت دستی باز و بسته می شوند.

لازم به ذکر است که امنیت درب کرکره ای اتوماتیک بسیار بالا است و به همین دلیل از آن برای تامین امنیت سوله ها و یا مراکز صنعتی مهم استفاده می شود. ظاهر این درب ها در عین سادگی بسیار شیک است و به دلیل کنترل به وسیله ریموت، کار را بسیار راحت تر از قبل می کند.

 

 

 

مزایای استفاده از درب های اتوماتیک 

درب های اتوماتیک بر خلاف درب های قدیمی فقط در زمان نیاز باز و بسته می شود و به همین دلیل می توان گفت که در مصرف انرژی صرفه جویی می کند. معمولا در ساختار این درب ها از سیستمی استفاده می شود که مصرف انرژی برق آن چندان بالا نباشد به همین دلیل است که از هر جهت به بررسی مزایای این درب ها بپردازیم، به این موضوع خواهیم رسید که استفاده از آن ها مصرف انرژی را به پایین ترین مقدار ممکن می رسانند. پیشگیری از ورود گرد و خاک و نیز آلودگی ها به داخل ساختمان از دیگر مزایای استفاده از درب های اتوماتیک است.