یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۶:۰۳May 2024 19
جستجوی پیشرفته

مهاجرت به استرالیا به روش قانونی یا پناهندگی

 

خیلی از ما در لحظات دشوار، تصمیم هایی می گیریم که تبعات آن بعدها در زندگی مان پدیدار می شود.

حالا اینکه این تصمیم ها خوب هستند یا بد، بستگی به روش ما برای تصمیم گیری دارد و البته شرایطی که در آن هستیم.

مهاجرت هم یکی از این تصمیم هاست که می توانیم هم قانونی و اصولی به آن بپردازیم و عمری در آسودگی و آرامش و لذت زندگی کنیم و هم می توانیم روش پر ریسک و اغلب بی سرانجام پناهندگی را انتخاب کنیم که دشواری ها و سختی های خاص خودش را دارد.

در مقاله پیش رو، روش های مهاجرت به استرالیا را هم به روش قانونی و اصولی و هم به روش پناهندگی بررسی و فاکتور به فاکتور مقایسه کرده ایم.

امیدواریم این مقایسه در نهایت به تصمیم گیری درست شما کمک کند.

 

 

فاکتور اول | میزان دشواری ها و مشقت ها (ریسک)

چیزی که عیان است، این است که میزان دشواری و سختی در روش پناهندگی بیشتر است. اما چرا؟

وقتی شما اصولی و قانونی مهاجرت کنید تنها سختی و دشواری شما، جفت و جور کردن مدارک و همچنین تمکن مالی است. اما در روش پناهندگی، دشواری و سختی های بیشتری انتظارتان را می کشد.

ضمن اینکه ریسکِ کاری که می کنید زیاد است و اصلا مشخص نیست با درخواست شما موافقت شود یا نه.

پناهندگی با وجود اینکه راحت به نظر می رسد، اما اصلا راحت نیست. پیچیدگی های خاص خودش را دارد...!

 

فاکتور دوم | آینده روشن یا مبهم؟

اگر اصولی و طبق برنامه از پیش تعیین شده و هدف دار مهاجرت کنید و اقامت استرالیا را دریافت کنید، آینده ای روشن در انتظارتان است. به جز سختی های اول کار که احتمالا تا مدتی طول خواهد کشید، در ادامه قدم به قدم مشکلاتتان را حل می کنید و آینده ای خوب برای خود می سازید.

دولت استرالیا هم با توجه به گستردگی تعداد مهاجرین، برنامه های خوبی برای این افراد تدارک دیده و حمایت های گسترده ای در انتظار کسانی است که قانوناً به این کشور مهاجرت کرده اند؛ چه تحصیلی، چه کاری، چه سرمایه گذاری و روش های دیگر.

اما پناهندگان، از حمایت ها و کمک های دولتی بی بهره هستند و احتمالا مدت بسیار طولانی تری انتظار خواهند کشید تا اوضاع برایشان روال شود!

 

فاکتور سوم | شانس موفقیت یا عدم موفقیت

طبیعتاً اگر مدارک را به خوبی تهیه و هزینه های مهاجرت به استرالیا را پرداخت کنید، شانس شما برای موفقیت 100 درصد است. اگر مشکل خاصی نداشته باشید، هیچ نگرانی ای هم بابت شکست خوردن در راه موفقیت نخواهید داشت.

اما در پناهندگی اولا به دلیل بسیار قانع کننده و متقاعدکننده ای نیاز دارید تا مسئولین مربوطه را قانع کنید که شما سزاوار پناهنده شدن به استرالیا هستید. دوما به جز مرحله اول، در مراحل بعدی هم نیاز است از تصمیمتان برای پناهندگی دفاع کنید.

 

 

 

فاکتور چهارم | ریسک دیپورت شدن

در صورت پناهندگی، ریسک دیپورت شدن به کشور مبداً، تهدیدتان می کند. چون ممکن است قوانین مربوط به پناهندگی در کشور مقصد، تغییر کند و دیگر آن قوانین شامل حالتان نشود.

اما قانونی مهاجرت کردن به استرالیا، هرگز باعث ترس یا تهدید شما نخواهد شد. خیالتان راحت است که همیشه در آرامش هستید و امکان مواردی مثل دیپورت برای شما وجود نخواهد داشت. 

 

فاکتور پنجم | هزینه های بیشتر یا کمتر؟

ممکن است اینطور به نظر برسد که مهاجرت قانونی به استرالیا خیلی پرهزینه است ولی در روش پناهندگی این هزینه ها خیلی کمتر است.

اما این مقایسه اشتباه است. برای مقایسه نه تنها هزینه های آشکار، بلکه هزینه های پنهان دیگری را هم باید در نظر بگیرید.

هزینه هایی مثل ترس، پیدا نکردن کار، احتمال آواره شدن و یا هزینه های سختی چند سال اول در پناهندگی، جزء هزینه های پنهان است که به چشم نمی آید اما وجود دارند.

در روش قانونی درست است که شاید در مراحل اول نیاز به هزینه های بالا داشته باشید اما دیگر خیالتان از همه چیز راحت است.

شما کدام را انتخاب می کنید؟ قانونی با خیال راحت یا غیرقانونی و پر ریسک؟

 

فاکتور ششم | مشکلات بازگشت به ایران

یکی از مهم ترین مواردی که افراد متقاضی پناهندگی در استرالیا به آن توجه نمی کنند، مشکلات و تبعاتی است که ممکن است بعد از پناهندگی، دامن گیرشان شود.

اگر اصولی و قانونی به استرالیا مهاجرت کنید، هرگز نگران بازگشت به ایران نخواهید شد. اما پناهندگان ممکن است روزی که بخواهند به هر دلیلی به ایران بازگردند، متاسفانه در بهترین حالت، این بازگشتشان بدون مشکل نخواهد بود.

 

سخن پایانی...

با وجود تمام مواردی که گفتیم و مقایسه ای که بین روش های پناهندگی و قانونی کردیم، بازهم بسیاری از افراد با توجه به شرایطشان تصمیم میگیرند پناهندگی را انتخاب کنند.

اگر شما هم جزء این دسته هستید، لطفا اول خوب فکر کنید، شرایط مهاجرت به استرالیا را بررسی کنید و تصمیم درست را بگیرید.

شاید این تصمیم شما ناشی از این است که فکر می کنید مهاجرت قانونی به استرالیا خیلی سخت و دشوار است. در حالی که در واقع اینطور نیست.

توصیه ما این است که با مشورت با مشاورین حرفه ای، اول همه راه های قانونی موجود را به خوبی بررسی کنید و مورد ارزیابی قرار بگیرید. اگر واقعا هیچ راهی برایتان نماند، آن وقت می توانید تصمیم دیگری بگیرید. اما این لطف را به خود کنید و اول تمام روش های قانونی را بررسی کنید.

از کجا معلوم که سال بعد این موقع، کاملاً قانونی وارد استرالیا نشده باشید و در این کشور زیبای پیشرفته، مشغول کار و زندگی نباشید؟ این رویا آنقدرها هم دور از دسترس نیست...!