یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۵:۴۸May 2024 19
جستجوی پیشرفته

سرامیک خشک نما و متریال‌های نوین نماکاری را بهتر بشناسید.

امروزه تکنولوژی و صنعت به سرعت در حال رشد است و بشر نیز در تلاش است در تمام سطوح زندگی خود، با این رشد بدون توقف همگام شود. یکی از گسترده‌ترین تغییر و تحولات در حوزه تکنولوژی، در صنعت ساختمان به خصوص در نماکاری دیده می‌شود. این روزها متریال‌های بسیار متنوعی که با فناوری نوین ساخته شده‌اند در نماکاری مورد استفاده قرار می‌گیرند که علاوه بر زیبایی، سایر شاخص‌های استاندارد بودن را نیز دارا می‌باشند. اگر در حوزه نماکاری دستی داشته باشید حتما با سرامیک خشک نما آشنا خواهید بود و یا حداقل چیزهایی راجع به آن شنیده‌اید. با توجه به افزایش روز افزون استفاده از سرامیک خشک نما در صنعت ساختمان می‌توان انتظار داشت افراد به آگاهی نسبی در مورد این محصول رسیده باشند. در ادامه به معرفی برترین مصالح نماکاری می‌پردازیم.

 

سرامیک خشک نما چیست؟

 

قبل از معرفی سرامیک خشک نما بهتر است سرامیک را در یک جمله‌ی مختصر معرفی کنیم. سرامیک به مواد کانی غیر فلزی گفته می‌شود و انواع مختلف آن جزو مصالح ساختمانی پرکاربرد هستند. پیش‌تر سرامیک‌های به کار رفته در نمای داخلی یا بیرونی ساختمان با استفاده از ملات سیمان و ماسه اجرا می‌شدند اما امروزه مهندسان ساختمانی از فناوری نوین استفاده کرده و محصولاتی را تولید کرده‌اند که گذشته از زیبایی، بار مرده ساختمان را به طرز چشمگیری کاهش داده و نقش موثری در ایمنی ساختمان‌های مرتفع ایفا می‌کنند. نمای سرامیک خشک که در دسته نمای سنگی قرار دارد یکی از جدیدترین انواع نمای ساختمان است که نصب و اجرای آن با نماهای قدیمی کاملا متفاوت است. در نصب و اجرای این مصالح از ملات استفاده نمی‌شود، به همین خاطر به آن نمای خشک می‌گویند.

برای اجرای سرامیک نما خشک از تجهیزاتی مانند پیچ و مهره یا ریل‌های گالوانیزه و آلومینیومی استفاده می‌شود. سرامیک‌های به کار رفته در این نوع نما از مواد معدنی غیر فلزی تشکیل شده‌اند و ویژگی‌های بسیار جالبی دارند که مقاومت سازه را افزایش می‌دهند. اجرای این نوع نما کاملا بر اساس استانداردهای لازم صورت می‌گیرد و امکان سقوط قطعات نما نزدیک به صفر است. این ویژگی سبب افزایش طول عمر نمای خشک نسبت به نمای دوغاب کاری شده می‌شود. در مورد سرامیک خشک در نما این نکته را در نظر داشته باشید که این محصول کاملا با سرامیک‌های سنتی و معمول قبل، متفاوت است. این سرامیک از متریال‌های جدیدی ساخته شده و فناوری پیچیده‌تری در ساخت آن لحاظ شده است. ساختار متفاوت این محصول آن را برای استفاده در شرایط آب و هوایی مختلف، ایده آل ساخته است.

 

ویژگی‌ها و مزایای سرامیک خشک نما

 

 دلایل بسیار متعددی وجود دارد که سبب محبوبیت این نوع سرامیک و افزایش تقاضای آن در ساخت پروژه‌های ساختمانی متعدد شده است. این نوع سرامیک نما به سرعت قابل اجرا شدن است که در پیشبرد اجرای پروژه بسیار مفید می‌باشد، به دلیل دو پوسته بودن، عایق حرارتی و صوتی مناسبی ایجاد کرده و به بهینه سازی مصرف انرژی کمک می‌کند، حتی در ساختمان‌های مرتفع نیز قابل اجرا است، وزن سبکی دارد و سبب کاهش وزن کلی ساختمان می‌شود، در برابر شرایط جوی مختلف مانند باران، سرما، گرما و خوردگی مقاوم است و آب را جذب نمی‌کند. جالب‌تر این که  سرامیک خشک نما قابل بازیافت است و ضایعات ساختمانی ندارد.

سرامیک خشک در نمای داخلی نیز استفاده می‌شود. بنابراین استفاده از آن در دو پوسته ساختمان با توجه به ویژگی‌های خاصی که دارد، ایمنی بالایی ایجاد می‌کند. ضمن این که در هزینه‌های جاری نیز صرفه جویی می‌شود.

سرامیک خشک نما به دو شکل نمایان و غیرنمایان اجرا می‌شود. در اجرای نمایان قطعات اتصال دهنده در معرض دید قرار می‌گیرند اما سرعت نصب در این روش بالا است. در حالی که در روش غیرنمایان از براکت‌ و انکرهای مخصوصی استفاده می‌شود که در ظاهر دیده نمی‌شوند. این نوع سرامیک نما از مواد غیر آلی تشکیل شده که خاصیت اشتعال‌زایی ندارند، حتی در صورت سوختن نیز دود و مواد سمی ایجاد نمی‌کند. در کل این محصول با محیط زیست سازگاری مناسبی دارد و می‌توان از آن در نماکاری ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری استفاده کرد.

 

 

 قیمت پانج متال

 

گذشته از سرامیک خشک نما متریال‌های جالب و گسترده دیگری نیز در ساخت نماهای امروزی به کار گرفته می‌شوند که نمای پانچ متال یکی از آن‌ها است. ورق‌های طرحدار پانچ شده‌ای که امروزه در نماکاری استفاده می‌شوند در واقع همان ورق‌های فلزی معمولی هستند که سوراخ شده و به شکل مشبک درآمده‌اند. در این متریال، ضخامت، طول و عرض ورق پانچ و حتی ابعاد سوراخ‌های پانج نیز بر حسب میلی‌متر اندازه گیری می‌شود. ساخت نما با ورق‌های پانچ تحول بزرگی در صنعت فلز ایجاد کرده است. در گذشته فلزات در ساخت و اجرای نمای ساختمان‌ها جایگاهی نداشتند اما این روزها به شکل‌های مختلفی فرآوری و استفاده می‌شوند. نمای پانچ متال یکی از پرکاربردترین انواع نمای فلزی است که ویژگی‌های بسیار جذابی دارد.

 

استفاده از پانچ متال نمای منحصر به فرد و متفاوتی به ساختمان می‌بخشد. با توجه به این که طراحان این سبک می‌توانند طرح‌های متفاوتی را برای نمای ساختمان طراحی کنند، هیچ تکراری در نمای پانچ متال دیده نمی‌شود. این نما حالت نیمه شفافی دارد و نمای یکنواختی را به ساختمان می‌بخشد. ظاهر این نما بر خلاف چیزی است که تصور می‌کنید. طراحی آن به گونه‌ای است که نور به صورت خیره کننده از بیرون به داخل ساختمان نمی‌تابد و با ایجاد سایه اندازی محدوده حریم شخصی افراد داخل ساختمان حفظ خواهد شد. پانل‌های پانچ متال به صورت گسترده در نمای ساختمان، سقف، بر روی درب و پنجره، پوشش بالکن‌ها و غیره به کار گرفته می‌شوند. هر چند استفاده از صفحات پانچ شده در نما پوشش مناسبی ایجاد می‌کند اما از آنجا که کاملا محیط را نمی‌پوشانند، به گردش هوا و بهبود سیستم تهویه کمک می‌کنند.

 

صفحات مشبک در این نوع نما از جنس آلومینیوم، کامپوزیت آلومینیوم، فایبر سمنت برد و ورق فولاد می‌باشند. این نوع نما سبب کاهش وزن ساختمان، کاهش میزان انعکاس صدا و همچنین مانع ورود نور مستقیم و شدید به داخل ساختمان می‌باشد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع نما یکپارچگی ورق‌های پانچ شده از لحاظ عمق و اندازه سوراخ‌های هر پانل است.هر چند این نما بر خلاف سرامیک خشک نما کاملا فلزی است اما فناوری به کار رفته در این صفحات مشبک فلزی به آن‌ها قابلیت‌های سازگاری با شرایط مختلف آب و هوایی و عوامل مخرب محیطی را بخشیده است..در مورد قیمت پانچ متال نیز باید بدانید که هزینه اجرای این نما با توجه به جنس، ابعاد و ضخامت پانل‌ها متفاوت است اما در کل هزینه اجرایی نما برای کارفرمایان صرفه اقتصادی دارد.

 

 

قیمت نمای شیشه‌ ای فریم لس

 

نمای شیشه‌ای همواره در دسته نماهای خاص و کاربرپسند قرار داشته است. نمای شیشه‌ای علاوه بر نورگیر بودن سبب بازتاب نور خوشید و ایجاد نمایی با جلوه خاص می‌شود. با توجه به این که نمای شیشه‌ای طرفداران بسیاری در بین سازندگان صنعت ساختمان دارد، امروزه در راستای ارتقاء بهبود کیفی و جلوه زیبایی، این نوع نما از شیشه‌هایی با نمای فریم لس در نماکاری ساختمان استفاده می‌شود. شیشه‌های فریم لس از انواع شیشه دوجداره هستند اما طراحی آن‌ها به گونه‌ای است که هیچ فاصله‌ای بین دو شیشه دیده نمی‌شود. این نوع شیشه‌ها عایق بسیار خوبی در برابر حرارت و صدا می‌باشند. شیشه‌های فریم لس ضمن ایجاد جلوه‌ای زیبا و مقاومت عایق بندی، نصب و اجرای بسیار آسانی دارند.

 

این نوع شیشه‌های حرارت دیده ضخیم به طور گسترده در صنعت ساختمان به کار می‌روند و زیبایی خیره کننده‌ای به نمای ساختمان‌های اداری، تجاری، مسکونی و برج‌های آسمان خراش می‌بخشند. از مزیت‌های مهم شیشه فریم لس این است که از واشرهای مخفی جهت عایق‌بندی رطوبت و هوا تشکیل شده است. این نوع شیشه نمایی یکپارچه و یکنواخت ایجاد کرده و در صورت هر نوع آسیب به راحتی قابل تعویض است. این نوع شیشه به هر شکلی قابل برش و قالب زدن است و کیفیت و مقاومت فوق العاده‌ای در برابر تنش‌های محیطی دارد. قیمت نمای شیشه‌ای فریم لس در مقایسه با متریال‌های دیگر مانند سرامیک نما خشک و حتی شیشه‌های دوجداره معمولی بالاتر است اما در طولانی مدت صرفه اقتصادی دارد.

 

 بهترین شرکت برای خرید سرامیک نما خشک و سایر متریال‌های نماکاری را معرفی کنید.

یکی از مهم‌ترین فاکتورها در انتخاب مصالح ساخت نما کیفیت آن‌ها است. نمای ساختمان جلوه اصلی آن است و تاثیر بسیاری در امور تجاری آن دارد. ضمن این که نمای مناسب نقش قابل توجهی در کیفیت سازه و طول عمر آن ایفا می‌کند. بر این اساس تولیدکنندگان مصالح ساخت نما در عصر تکنولوژی ضمن توجه به فاکتورهای زیبایی کیفیت این متریال‌ها را نیز در نظر می‌گیرند. از سوی دیگر سازندگان و کارفرمایان هنگام خرید این مصالح به دنبال شرکتی هستند که محصولات باکیفیت خود را با قیمت مناسبی ارائه دهند. به همین دلیل است که شرکت‌ها محصولات خود را با قیمت‌های رقابتی عرضه می‌کنند. در بین تولیدکنندگان مصالح نماکاری شرکت توسعه صنعت مهرسان نوین جزو معتبرترین تولیدکنندگان در حوزه نماسازی است.

 

 

 این شرکت از برترین کارشناسان فنی در بخش تولید خود برخوردار است و توانایی تولید و اجرای انواع نما از جمله سرامیک خشک نما، نمای پانچ متال، انواع نمای شیشه‌ای و غیره را دارد. مهرسان نوین از مجهزترین کارگاه‌های تولید، دستگاه‌های پیشرفته و کادر اجرایی فعال تشکیل شده و انواع نماهای ساختمانی را در سبک‌های نوین و کلاسیک تولید و اجرا می‌کند.