یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۳:۵۶May 2024 19
جستجوی پیشرفته

واردات کالا را با وانیکس تجربه کنید

 

 

واردات کالا را با وانیکس تجربه کنید

زمانی که تصمیم می‌گیرید کسب و کار و تجارتی را به قصد افزایش درآمد و سود راه‌اندازی کنید، یکی از گزینه‌های شما ممکن است، واردات کالا باشد. امروزه کسب و کارها در جهتی حرکت می‌کنند که همواره خود را در برابر گروه گسترده‌ای از رقبا می‌بینند. این بازار پر رقابت باعث شده تا واردات از هر زمان دیگری مهم تلقی شود. 

آنچه که در این میان اهمیت می‌یابد این است که تاجران نوپا چگونه باید فرآیند واردات را طی کنند. یکی از بهترین روش‌ها برای چنین افرادی اعتماد به یک شرکت وارداتی معتبر است که بتوانند همه مراحل واردات را به او بسپارند. وانیکس یک شرکت بازرگانی معتبر است که امکان واردات کالا را از کشورهایی مانند چین را فراهم کرده‌اند. بنابراین تاجرانی که تجربه تجارت را ندارند، می‌توانند به این شرکت وارداتی معتبر اعتماد کنند.

برای واردات کالا با وانیکس اینجا کلیک کنید.

 

چرا واردات مهم است؟

بیایید از ابتدا کمی بیشتر درباره واردات فکر کنیم. شاید برخی با این سوال روبه‌رو شوند دلایل اهمیت واردات چیست. درست است که هر کشوری برای رونق بخشیدن به اقتصاد داخلی خود نباید تماما به واردات وابسته باشد، اما آنچه که باعث ترغیب افراد به واردات کالا می‌شود عبارتند از:

برای رونق اقتصاد یک کشور ضروری است

دسترسی به کالاهایی که در بازار داخلی موجود نیستند

هزینه تولید محصولات و کالاها کاهش می‌یابد

قیمت نهایی محصولات وارداتی در مقایسه با کالاهای تولید شده در داخل ارزان‌تر است

شما هم ممکن است به فکر واردات باشید و از خود بپرسید، چرا؟ طبق نظر بسیاری از کارشناسان، این یک سوال فوق‌العاده منطقی است. به ویژه زمانی که عادت دارید که زنجیره تامین شما داخلی باشد. با این حال همیشه باید یک راه‌حل سومی هم وجود داشته باشد. راه‌حلی که باعث بهبود عملکرد اقتصادی شما و کسب و کارتان شود.

گاهی اوقات باید فرای مرزهای تعیین شده عمل کنید و به اصطلاح از محدوده امن تولیدات خود بیرون بروید. در این مواقع بهترین راه‌حل برای رونق تجارت شما، واردات است و دیدن آنچه که فراتر از تامین‌کننده محلی شما در دسترس است. شما در این صورت می‌توانید از مزایای زیر بهره‌مند شوید.

 

محصولات جدید را معرفی کنید

بسته به آنچه تولید می‌کنید، ممکن است همان محصولات قدیمی را داشته باشید که رقیب شما هم دارد. پیدا کردن یک تامین کننده در خارج از کشور می‌‌تواند مزیت جدیدی را به شما بدهد. اغلب اوقات، یک محصول در چند بازار عرضه می‌شود، اما ممکن است در بازارهای دیگر نوع بهتر و به‌روز همان عرضه شود که رقیب شما به آن دسترسی ندارد. شما می توانید از این امر جلوتر بروید و محصولات یا مواد جدید را قبل از اینکه معمولی شوند در تجارت خود بگنجانید. این می‌تواند به محصول شما در چشم مصرف کنندگان مزیت بدهد.

 

حاشیه سود خود را افزایش دهید

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث ترغیب شما به واردات کالا با وانیکس می‌شود، حاشیه سودی است که از فروش محصولات وارداتی نصیب شما می‌شود. همیشه این موضوع را در نظر بگیرید که واردات کالا این امکان را برای شما فراهم می‌کند که با هزینه کمتری همان محصولات مورد نیاز کسب و کارهای مختلف در خارج از کشور و با هزینه کمتری تولید می‌شود. یعنی شما به گروهی از کالاهای دسترسی پیدا می‌کنید که نیازی به هزینه زیادی برای تولید آن‌ها نیست.

این دلیل بزرگی است که شرکت‌ها برای واردات کالا انتخاب می‌کنند و آن هم افزایش حاشیه سود است. هزینه کم مواد در کشورهای خارجی می تواند واردات محصولات از آنجا را مفیدتر کند. برخی از محصولات ممکن است تا ۵۰ درصد کمتر برای رشد، تولید یا تولید در خارج از کشور هزینه داشته باشند. 

این وضعیت به ویژه در هنگام واردات کالاهایی که به خاطر شرایط زیست محیطی ایده‌آل بدون صرف هزینه زیاد تولید می‌شوند، سوددهی بالایی برای واردکننده به همراه دارند. به عنوان مثال، کاکائویی که در آمریکای جنوبی کشت شده است حتی با هزینه‌های واردات، بسیار ارزان‌تر از کاکائویی است که در ایالات متحده کشت می‌شود. 

 

کیفیت اقلام و محصولات تولید خود را بهبود ببخشید

شاید اقلامی که برای ساخت محصول خود نیاز دارید به صورت محلی در دسترس باشند، اما بهترین کیفیت نیستند. گاهی اوقات، این موضوع کیفیت درک شده توسط مشتریان شما است. در هر صورت، واردات یک محصول از جای دیگر می‌تواند به معنای افزایش ارزش محصول شما باشد. به عنوان مثال، بسیاری از مصرف کنندگان از  پوشاک تولید شده از بهترین مواد اولیه استقبال می‌کنند. 

این امکان را در نظر بگیرید که گاهی به خاطر شرایط اقتصادی یا طبیعی امکان تولید بهترین مواد اولیه به صورت داخلی ندارد، در این شرایط بهترین راه حل واردات خواهد بود. همچنین بهترین راه برای به دست آوردن بازار فروش ایده‌آل و آن هم تنها به خاطر به خاطر عرضه محصولات با کیفیت است.

 

هزینه‌ها را کاهش دهید

یکی دیگر از مزایای عمده واردات، کاهش هزینه‌های تولید است. امروزه بسیاری از کسب و کارها واردات بخش‌هایی از محصولات و منابع را مقرون به صرفه‌تر از تولید داخلی می‌دانند. موارد متعددی وجود دارد که کارآفرینان محصولاتی با کیفیت خوب پیدا می‌کنند که حتی با احتساب هزینه‌های کلی واردات، ارزان هستند. 

بنابراین کارآفرینان به جای سرمایه‌گذاری در ماشین‌آلات مدرن و گران قیمت، واردات کالا را انتخاب می‌کنند و هزینه‌های آنها را کاهش می‌دهند. در بیشتر موارد، آنها در نهایت برای به دست آوردن قیمت بهتر و به حداقل رساندن هزینه‌ها، مقادیر زیادی سفارش می‌دهند.

 

تبدیل شدن به یک رهبر در بازار صنعت مورد نظر شما

همیشه برای آنکه عنوان رهبر و رقیب بزرگ را در صنعت مورد نظرتان از آن خود کنید، یکی از کلیدهای فرعی برای دست‌یابی به آن واردات عمده است. از آنجایی که تولید محصولات جدید و بهبود یافته فرآیندی بی پایان است، بسیاری از کسب و کارها در سراسر جهان از فرصت واردات محصولات جدید و منحصر به فرد قبل از رقبای خود استفاده می‌کنند. 

اولین کسی که یک محصول تازه وارد می‌کند می‌تواند به راحتی شما را به پیشرو شدن در یک صنعت خاص سوق دهد. این بدان معناست که شما به عنوان یک واردکننده محصول جدید و البته کاربردی به راحتی می‌توانید برند شخصی خود را بسازید و در میان رقبا به عنوان یک رهبر شناخته شوید.

 

ارائه محصولات با کیفیت بالا

همیشه به یاد داشته باشید که واردات کالاهای با کیفیت دوام بیشتری در بازار فروش و رشد کسب و کارها و به دنبال آن، موجب تقویت واردات می‌شود. بسیاری از کارآفرینان موفق به خارج از کشور سفر می‌کنند، از کارخانه‌ها و سایر فروشندگان بسیار حرفه‌ای بازدید کرده تا محصولات با کیفیت بالا را بیابند و آنها را به کشور خود وارد کنند. 

علاوه بر این، تولیدکنندگان ممکن است دوره‌ها و آموزش‌های حرفه‌ای را ارائه دهند، همچنین استانداردها و روش‌هایی را معرفی کنند تا اطمینان حاصل شود که شرکت در خارج از کشور آمادگی خوبی برای فروش محصولات خود دارد.

 اگر تصمیم بگیرید که تجارت خود را پایدار و بر پایه واردات محصولات قرار دهید، به احتمال زیاد محصولات با کیفیت بالایی دریافت خواهید کرد. از این واقعیت دور نشوید که مشاغل تولیدی بسیار آگاه هستند که شهرت آن‌ها تا حد زیادی به کیفیت اقلامی که تولید می‌کنند، بستگی دارد. این دلیلی است که بیشتر کسب و کارهایی که به فکر پیشرفت و ماندگاری هستند آن را دنبال می‌کنند. 

 

مزیت اقتصادی

یکی دیگر از مزایای واردات کالا با وانیکس، ارزش اقتصادی است که واردات نصیب کسب و کارها می‌کند. یعنی زمانی که قیمت ارز پایین است، می‌توانید از فرصت استفاده کنید و از مزایای واقعی واردات بهره‌مند شوید. مزیت اقتصادی که واردات کالا از کشورهای چین، هند و امارات آن هم از طریق شرکت وانیکس نصیب‌تان می‌شود این است که دیگر نیازی به سفر کردن به این کشورها ندارید. همه مراحل را به صورت آنلاین و بدون دغدغه انجام می‌گیرد.

با اعتماد به وانیکس، دغدغه‌ای برای جابه‌جایی و حمل و نقل کالا نخواهید داشت. این شرکت با توجه به شرایط بار و کالاهای شما بهترین شیوه حمل و نقل کالا را در نظر می‌گیرد. جالب است بدانید که در این صورت دغدغه‌ای برای هزینه‌های انبارداری، بازرسی و ورودی نخواهید داشت. 

 

تقویت تولید در مقیاس زیاد

گاهی تولید در مقیاس زیاد روشی است که باعث کاهش هزینه‌های تولید می‌شود. معمولا در بیشتر صنایع همیشه تولیدات عمده به صرفه‌تر از تولیدات جزیی خواهد بود. برای مثال محصولات در مقیاس زیاد و با دستگاه‌های بزرگ تولید می‌شوند با نرخ ارزان‌تری هم به وارد بازار خواهند شد. به همان ترتیب هم واردکنندگان می‌توانند آن دست از محصولات را به قیمت بسیار مناسب‌تر از قیمت تولید داخل می‌توانند خریداری کنند. بنابراین، محصولات تولید شده توسط دستگاه‌های بزرگ به طور کلی با نرخ ارزان به فروش می‌رسد و واردکنندگان را به سود بیشتری می‌رساند.

 

آنچه که از شرکت وارداتی معتبر وانیکس نصیب واردکنندگان می‌شود

شرکت وارداتی وانیکس اغلب مزایای ارزشمندی را نصیب صاحبان مشاغل و کسب و کارهای مختلف می‌کند. یافتن آنچه را که نیاز دارند برای خریداران آسان‌تر و به تعیین استانداردها کمک می‌کند. همچنین اتکا به یک شرکت وارداتی معتبر و با تجربه کمک می‌کند تا راحت‌تر و آسان زنجیره تامین را بهبود ببخشید و بتوانید به مجموعه‌ای از کالاهایی که نیاز دارید، دسترسی یابید. آن‌ها می‌توانند با بسیاری از موانعی که ممکن است در مسیر واردات کالا و دستیابی به حداکثر پتانسیل فروش مواجه شوید، مقابله کنند.

 

کمی درباره واردات از چین بدون گمرک بدانید

زمان واردات کالا از چین یا هر کشور دیگری باید در مرز کشور ایران عواض و کمرگی بپردازید. شما همچنین باید مالیات بر ارزش افزوده و در برخی موارد عوارض غیر مستقیم، مالیات مصرف یا سایر عوارض را هم در نظر بگیرید. چنانچه تاجران قصد وارد کردن هر نوع کالایی به ایران را داشته باشند باید برای عبور آن‌ها از مرز هزینه‌هایی را به گمرک بپردازند.

برای آگاهی بیشتر درباره واردات از چین بدون گمرک روی لینک کلیک کنید.

 

 

کلیه کالاهایی که وارد کشور می‌شوند باید به گمرک اظهار شوند. بسته به مبدا و ارزش کالا، ممکن است شما ملزم به پرداخت مالیات و سایر عوارض واردات باشید. این هزینه‌ها ممکن است در زمان تحویل گرفتن محموله شما پرداخت شود. 

اما در میان همه این قوانین سختگیرانه‌ای که ممکن است در حین واردات از کشوری همانند چین با آن روبه‌رو شوید، شرایطی هم وجود دارد که امکان واردات از چین بدون گمرک را برای تاجران فراهم می‌کند. 

نکته حایز اهمیتی که بیشتر تاجران به خوبی از آن با خبر هستند این است که تحت هر شرایطی باید عوارض و گمرکی کالا باید پرداخت شود. اما برای برخی این شرایط مهیا است تا بدون نیاز به توقف در گمرک به مسیر واردات خود ادامه دهند.

کافی است که واردکنندگان یک کارت بازرگانی داشته باشند و پس از آن هم به یک شرکت وارداتی معتبر اعتماد کنند. زمانی که واردکنندگان یک شرکت واسطه را برای انجام فرآیند واردات انتخاب می‌کنند، دیگر نیازی به هیچ یک از گذراندن مراحل ندارند.

زمانی که واردکنندگان وانیکس را انتخاب می‌کند، همه مراحل از صفر تا صد فرآیند را به صورت آنلاین می‌توانند انجام دهند. این مجموعه همه مراحل را به صورت قانونی طی می‌کند و نیازی به حضور فرد واردکننده و درخواست‌دهنده در هیچ یک از مرحل نیست.

 

چرا باید هزینه گمرکی بپردازیم؟

زمانی که شما مالیات گمرکی مناسب را برای کالاهای وارداتی پرداخت نکنید، واردات شما مصادره می‌شود و واردات و سود شما در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گیرد. اما چرا باید یک وارد کننده هزینه گمرکی بپردازد.

عوارض گمرکی و مالیات می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر کل هزینه‌های حمل و نقل داشته باشند، بنابراین مهم است که بدانیم مقامات چگونه آنها را محاسبه می‌کنند و چه کسی مسئول پرداخت است. این می‌تواند در زمان و تلاش ارزشمند شما و گیرنده شما صرفه‌جویی کند. عوارض و مالیات برای حفاظت از درآمد ملی و حفاظت از صنایع داخلی وضع شده است. 

تقریباً تمام محموله‌هایی که از مرزهای بین‌المللی عبور می‌کنند، مشمول ارزیابی مالیات و عوارض هستند. مقامات گمرکی این را بر اساس اطلاعات ارائه شده در فاکتور تجاری و سایر اسناد مربوطه می‌دانند. این هزینه بر اساس موارد زیر تعیین می‌شود:

ارزش محصول و بسته‌های سفارشی

قراردادهای تجاری

کشور سازنده

توضیحات و کاربرد نهایی محصول

کد هماهنگی 

مقررات خاص کشور مقصد 

فاصله کشور مبدا و مقصد

شیوه حمل و نقل (هزینه گمرکی برای ارسال بار با کشتی، قطار، هواپیما و پست متفاوت است)

اکثر کشورها مالیات ملی دارند که بر اساس ارزش کالاها و خدمات محاسبه می‌شود. در حالی که اصطلاحات مورد استفاده در کشورهای مختلف می‌تواند متفاوت باشد، اصل یکسان است. 

 

تفاوت بین عوارض و مالیات چیست؟

وقتی صحبت از واردات به میان می‌آید مطمینا با اصطلاحاتی مثل عوارض و مالیات نیز برخورد می‌کنید. مالیات و عوارض را می‌توانید با هم اشتباه بگیرید؛ بنابراین ابتدا مهم است که معنای واقعی آنها را درک کنید.

عوارض گمرکی نوعی مالیات بر کالاهای مرزی است که توسط گمرک به عنوان درآمد دولت و برای حمایت از صنایع محلی و ملی از واردکنندگان گرفته می‌شود.

نمونه‌های رایج عبارتند از مالیات‌های تعرفه‌های تجاری، عوارض صادراتی و عوارض غیر مستقیم. آن‌ها بیشتر به شکل عوارض واردات هستند که بیشتر روی کالاهای وارداتی اعمال می‌شوند. 

معمولا بیشتر اوقات فرد واردکننده، عوارض پرداخت می‌کند. البته از طرفی هم عوارض صادرات توسط فرد صادرکننده پرداخت می‌شود. 

حال این سوال مطرح می‌شود که مالیات چیست و آیا روی کالاهای وارداتی هم مالیات اعمال می‌شود؟ آنها هزینه‌های دولتی هستند که بر روی کالاهای خریداری شده توسط شخص واردکننده، اعمال می‌شوند. با وجود اینکه کالا در خارج از کشور خریداری شده است، این مالیات بر مصرف همچنان اعمال و هنگام ورود کالا به کشوری باید توسط گمرک وصول شود. 

مالیات نیز انواع مختلفی دارد. مالیات بر فروش، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات کالا و خدمات عملاً یکسان هستند، با این حال نام و نرخ بسته به کشور متفاوت است. نرخ‌های مالیاتی به عنوان مثال بسته به کشور و محصول می تواند ۰ تا ۲۰ درصد یا بیشتر باشد. 

در ایران نرخ مالیات بر کالاهای وارداتی ۴ درصد است. مالیات توسط واردکننده پرداخت می‌شود. اگر بخواهیم به تفاوت اصلی بین مالیات و عوارض عوارض بپردازیم، باید بگوییم که عوارض نوعی مالیات بر کالاهایی است که وارد یا خارج می‌شوند، در حالی که مالیات‌ها هزینه‌هایی هستند که تقریباً روی همه کالاهایی که در خارج از ایران تولید شده‌اند، اعمال می‌شود. هر دو در کل هزینه‌های واردات و صادرات یک محصول نقش دارند. 

 

ماموران گمرک چگونه عوارض و مالیات کالاهای وارداتی را محاسبه می‌کنند؟

مقامات گمرکی از اطلاعات موجود در فاکتور تجاری و سایر اسناد مربوطه برای تعیین عوارض و مالیات استفاده می کنند. به همین دلیل ضروری است که جزئیاتی مانند کد HS و ارزش دقیق کالا را در فاکتور تجاری خود درج کنید. 

این موضوع را برخی از واردکنندگان نادیده می‌گیرند که باید اطلاعات دقیقی از فاکتور و ارزش بسته‌های خود ارائه دهند. در این صورت محاسبه همه موارد از جمله عوارض و مالیات را هم به گمرک واگذار کنند که ممکن است منجربه افزایش هزینه گمرکی شود.

 

نحوه محاسبه عوارض کالاهای وارداتی 

ابتدا باید نرخ درصد عوارض کالایی را که حمل می‌شود را تعیین کنید. این نرخ بسته به کشوری که به آن ارسال می‌کنید، متفاوت است. هنگامی که نرخ را پیدا کردید، می‌توانید نرخ حمل و نقل خود را محاسبه کنید. 

برای انجام این کار ارزش کالا، هزینه حمل و نقل، بیمه و هر هزینه اضافی را با هم جمع کنید، سپس کل را در نرخ عوارض ضرب کنید. نتیجه همان نرخی است که باید به گمرک پرداخته شود. البته این موضوع را هم فراموش نکنید که نحوه محاسبه نرخ گمرک در کشورهای مختلف متفاوت است.

 

چگونه واردات از چین با سرمایه کم داشته باشیم؟

از مزایای واردات از کشور چین امکان وارد کردن انواع محصولات با سرمایه کم است. از آنجایی که چین به انواع دستگاه‌های پیشرفته و نیروی کار فراوان دسترسی دارد، شرایط برای واردکنندگان با سرمایه کم هم مهیا شده تا بتوانند به کسب و کار خود رونق بدهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره واردات از چین با سرمایه کم روی لینک کلیک کنید.

 

برای آنکه بتوانید با سرمایه کم از چین کالا وارد کنید باید در ابتدا مجموعه‌ای از کالاهای ارزان قیمت و البته پر سود را بشناسید.

کالاهایی که قرار نیست برای خریداری آن‌ها هزینه زیادی بپردازید. معمولا کالاهای ارزن قیمت، حاشیه سود بالایی را هم نصیب واردکنندگان کنند. جالب است بدانید که بازار هم از این دست کالاها استقبال می‌کند. برای مثال کشور چین تبحر خاصی در تولید محصولات کم جا و دستی دارد که در هیچ جای دیگری تولید نمی‌شود. این دست از کالاها معمولا با قیمت کمتر در مقدار انبوه برای واردکنندگان هزینه دارند.

البته این موضوع را فراموش نکنید که پیش از تصمیم برای واردات از چین با سرمایه کم و خرید محصولات ارزان قیمت، حتما بازار فروش آن را در نظر بگیرید. بنابراین حسابی تحقیق کنید و درصد احتمالی برای بازار فروشی که انتظار دارید پس از وارد کردن کالا داشته باشید را در نظر بگیرید. 

معمولا کالاهای کوچک دستی مرتبط با حوزه دیجیتال مثل جای موبایل و مینی اسپیکر مجهز به بلوتوث جز کالاهایی هستند که برای واردت آن‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفت نیست. جالب توجه که این دست از محصولات را با حداقل سرمایه هم می‌توانید وارد کنید. مهم‌تر اینکه این کالاها در بسیاری از بازارهای جهانی طرفدار و بازار فروش خوبی هم دارند. 

 

با وانیکس، واردات و تجارت آسان را تجربه کنید

شرکت وانیکس با بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت بازرگانی، شرایط واردات را برای افراد محتلف مهیا کرده است. این شرکت با داشتن مهر اقتصادی و یک وب‌سایت رسمی همواره در صدد است تا واردکنندگان در کمترین زمان ممکن به محصولات مورد نیاز کسب و کار خود دسترسی یابند.

وانیکس امکان واردات از چین، هند و امارات را فراهم کرده است. با اعتماد به این شرکت معتبر، دیگر نیازی نیست که یک مسیر طولانی را طی کنید و پس از آن هم نیازی ندارید که کلیه فرآیند واردات از جمله حمل و نقل، عبور از گمرک و ترخیص کالا را خودتان انجام دهید. این شرکت با در اختیار داشتن مجموعه‌ای مجرب همه این موارد را به صورت قانونی طی می‌کند.

آنچه که باعث اعتبار وانیکس در طی سال‌های اخیر شده، جلب اعتماد مشتریان متعدد است. این شرکت وارداتی همه تلاش خود را می‌کند تا اعتماد صاحبان کسب‌و‌کار را جلب کند. پس از آن که لیست کالاهای مورد نیاز شما تعیین شد، این شرکت اقدام به استعلام قیمت کالاها و یافتن فروشنده می‌کند. پس از تایید سفارش هم به واردکنندگان چک تضمینی ارائه داده می‌دهد.