یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۵:۱۶May 2024 19
جستجوی پیشرفته

آمپول آواستين براي چيست؟

 

 

آمپول آواستین برای چیست؟

 

داروی آواستین( Avastin ) که با نام تجاری داروی بواسیزوماب (Bevacizumab) می‌باشد. داروی آواستین در ابتدا برای درمان انواع مختلف سرطان از سوی سازمان غذا و دارو (FDA) تائید شد اما پس از آن تزریق چشمی آواستین به صورت آف لیبل برای درمان بیماری‌های چشم در نظر گرفته شد. سازمان غذا و دارو به برخی از پزشکان که به نحوه تزریق چشمی آواستین و کلیت مفید بودن آن واقف باشند، مجوز استفاده و تجویز را داده است. آواستین دارویی است که به شکل تزریق داخل چشم بیشتر استفاده می شود و به شکل آواستین 400 و 100 میلی گرم موجود می باشد این دارو داخل چشم تزریق می شود تا به درمان کاهش افت دید بیمار کمک کند. در درمان بسیاری از بیماری های چشم مانند رتینوپاتی دیابتی، انسداد وریدهای شبکیه، ایجاد عروق خونی نا به جا در مشیمیه و بسیاری دیگر از بیماری های شبکیه کاربرد دارد. اغلب بیماریهای ذکر شده مزمن و طولانی مدت هستند، به همین دلیل دوره ها نیز طولانی است و در این مدت باید بطور متناوب هر چند وقت یکبار تزریق داخل چشم تکرار شود که این امر نیز نباید موجب نگرانی در بیماران شود.

 

 

امپول اوستین برای سرطان های زیر کاربرد دارد :

•درمان سرطان متاستاتیک کولورکتال

•درمان سرطان ریه با سلول های غیرکوچک و غیر بشره ای (پیشرونده - متاستاتیک)

•درمان گلیوبلاستومای پیشرونده

•درمان سرطان متاستاتیک سلول های کلیوی

 

مقدار مصرف داروی آواستین 

تزریق داروی آواستین جراحی به صورت سرپایی است. هر چند عمل اورژانس نیست اما پس از تشخیص بیماری و گذاشتن اندیکاسیون، بهتر است در اولین فرصت انجام پذیرد. تزریق بسته به نظر پزشک معالج ممکن است در  هر دو چشم  بیمار به صورت همزمان یا به فواصل چند روزه انجام پذیرد. تزریق آواستین در اتاق عمل و توسط متخصص چشم انجام می پذیرد. نیازی به بیهوشی نیست و فقط قبل از تزریق، قطره بی حسی در چشم ریخته می شود. تزریق با سرسوزن انجام می شود اما بسیار ظریف می باشد. بعد از گذشت دو ساعت انجام عمل به شکل سرپایی چشم پانسمان می شود.

 

شاید این مطلب برای شما مفید باشد :

 

داروی هرسپتین چیست؟

هرسپتین دارویی است که در درمان سرطان سینه متاستاتیک پیشرفته و به عنوان بخشی از شیمی درمانی سرطان سینه با غدد لنفاوی مورد استفاده قرار می گیرد که البته هرسپتین در سرطان های دیگر از جمله تومور های تخمدان، روده بزرگ، آندومتر، ریه، مثانه، پروستات و غدد بزاقی مورد تائید و استفاده است.که دارای دوز های مصرفی 150و 420 میلی گرم می باشد. اگر جهت استعلام قیمت آمپول هرسپتین خارجی به کمک نیاز داشتید، کارشناسان ما می توانند در تهیه و سفارش آن شما را یاری کنند.

 

 

عوارض تزریق آواستین در چشم چیست؟

واقعیت این است که عوارض تزریق آواستین در چشم خیلی کم می باشد و بعد از گذشت دوره درمان به صورت کامل رفع می‌گردند. به جهت افزایش آگاهیتان عوارض تزریق آواستین را که محتمل می باشد ذکر می کنیم.

باید به این توجه نمود که، ضرورت  تزریق آواستین در چشم افراد دیابتی بیشتر از شمار عوارض آن می‌باشد. بنابر این باید یادآور شد که چشم پوشی از عوارض به جهت بهبود دید و مصرف دارو به صورت کامل ضرورت دارد.

عوارض تزریق آواستین در چشم به دو گروه تقسیم میشود که برخی شایع‌تر است.

 

عوارض با اهمیت کم تزریق آواستین:

•درد نرمال و تحریک‌ شدگی قابل تحمل و مختصر در نواحی تزریق آواستین

•قرمز شدگی و تورم در ناحیه خارجی چشم

•مشاهده برخی نقاط یا سایه‌های متحرک به دنبال اثرات هوا و خونریزی حاصل از تزریق

این عوارض معمولا بعد از تزریق در چشم پدیدار شده و بعد از مدت کوتاه از بین می‌روند.

 

عوارض با اهمیت بیشتر تزریق آواستین :

•درد شدید در ناحیه چشم

•تورم شدید در ناحیه پلک چشم

•قرمزی شدید چشم که با گذشت زمان بیشتر و بدتر می‌شود

•افزایش تاری دید و کاهش بینایی چشم با گذشت زمان

 

تداخل دارویی

تشدید اثرات ضد پلاکت و ضدانعقاد

 عامل انکولوژیک سرکوب کننده مغزاستخوان

 تشدید سمیت کلیوی

تشدید اثرات ترومبوژنیک

آنتراسایکلین، کلادریبین، دیپیرون، سونیتینی

کاهش اثرات داروها توسط بواسیزوماب:

ب.ث.ژ (داخل مثانه ای)

منع مصرف: این داروی دارای منع در مصرف نمی باشد.

این دارو در کشورهای ایران و سوئیس تولید می شود و شکل این فرآورده به صورت ویال تزریقی می باشد.

 

داروی کیترودا چیست؟

 داروی کیترودا یک داروی ضد سرطان می باشد که به منظور جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد. در این یادداشت مطالبی در خصوص مصرف صحیح آن، عوارض داروی کیترودا و اَشکال دارویی آن ارائه شده است. داروی کیترودا (پمبرولیزوماب) که به صورت پودر برای تزریق وریدی مورد استفاده قرار می گیرد، در دوزهای مختلف (کیترودا 200 و 100 و 50 میلی گرم) در دسترس بوده و پزشکان بنا بر صلاحدید وضعیت بیمار یکی از اَشکال آن ها را تجویز می کنند. 

 

زمان و نحوه مصرف کیترودا (پمبرولیزوماب)

پیش از هر بار مصرف این داروی کیترودا، راهنمای مصرف دارو را مطالعه نمایید. سوالات خود را از پزشک معالج خود یا پزشک داروخانه بپرسید.

این دارو توسط پزشک متخصص تجویز شده و در مدت 30 دقیقه به آهستگی در ورید تزریق می شود. طبق دستور پزشک، این دارو معمولاً هر 3 هفته یا هر 6 هفته یکبار تجویز می شود.

علائم و واکنش هایی چون تب، لرز، رعشه، گرگرفتگی، مشکل تنفسی، سرگیجه یا احساس ضعف ممکن است در طول درمان یا مدت کوتاهی پس از درمان رخ دهد، در صورت بروز هر کدام از این علائم، فوراً پزشک یا پرستار خود را در جریان قرار دهید.

دوز مصرفی این دارو طبق شرایط پزشکی فرد و میزان پاسخ بدن به دارو تعیین می شود.

شما می توانید جهت تهیه داروی کیترودا و سفارش دارو از لینک سفارش استفاده کنید و دارو را در کمترین زمان سفارش دهید .