یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۶:۰۳May 2024 19
جستجوی پیشرفته

مزایای استفاده از دستگاه خمیر گیر، سیل وکیوم و دوخت پلاستیک در صنایع غذایی

 

در عصر حاضر ماشین آلات پیشرفته صنعتی نقش مهمی در بهره‌وری و صرفه‌جویی اقتصادی در تولید ایفا می‌کنند. حضور ماشین‌آلات پیشرفته با قابلیت بالا در صنایع مختلف موجب شده تا محصولات تولیدی با سرعت اجرای بالاتر و هزینه نیروی کار کمتر، راندمان و بهره‌وری کار را بالا برده و توان رقابت در بازارهای داخلی و خارجی را برای تولیدکنندگان خود فراهم کنند. امروزه انواع مختلف دستگاه برای صنایع مختلف توسط تکنولوژی‌های پیشرفته ساخته شده است و هر صنعتی برای خود دستگاه‌های مخصوصی دارد. هر کسب و کاری که بخواهد در حوزه خاصی فعالیت کند باید از این دستگاه‌ها استفاده کند تا در بازار پر رقابت امروزه توان پیشی گرفتن از رقبا را داشته باشد. ما در این مقاله می‌خواهیم شما را با سه دستگاه پرکاربرد در صنعت یعنی دستگاه خمیر گیر ، دستگاه دوخت پلاستیک و دستگاه سیل وکیوم آشنا و کاربرد آن را بیان کنیم. با ما همراه باشید.

 

معرفی دستگاه خمیر گیر

خمیر گیر

 

یکی از دستگاه‌هایی که در بخش صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد و در زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی قرار می‌گیرد، دستگاه خمیر گیر است. خمیر گیر چنانچه که از نامش پیداست از آن به منظور آماده سازی انواع خمیر، از خمیر نان گرفته تا خمیر مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه توانسته است سرعت و راندمان کار را در بسیاری از بخش‌های صنایع غذایی مانند، رستوران‌ها، نانوایی‌ها، غذاخوری‌ها، فست فودها، قنادی و شیرینی پزی‌ها به شکل چشمگیری افزایش دهد. امروزه این دستگاه  یکی از اساسی‌ترین لوازم در صنایع غذایی محسوب می‌شود و در انواع خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی ساخته و به بازار عرضه شده است. دستگاه خمیر گیر از مدل‌های خانگی گرفته تا مدل‌های صنعتی همگی از لحاظ ساختاری مشابه هستند و از موتور، پاور(چنگک) و پاتیل (دیگ)  ساخته شده‌اند. همچنین این دستگاه در دو مدل پاتیل (دیگ) بسته و پاتیل (دیگ) باز به بازار عرضه شده است. جنس این دستگاه از آلومینیوم و استیل می‌باشد و ورقه‌هایی که برای ساخت این دستگاه استفاده می‌شود از جنس استیل ضد زنگ است. این دستگاه از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به میکسرهای کاسه دار دارند با این تفاوت که در دستگاه خمیر گیر، کارایی و ساختار چرخش چنگک و زاویه قرار گرفتن چنگک با میکسرها تفاوت دارد.

 

انواع دستگاه خمیر گیر

انواع دستگاه‌های خمیری را می‌توان بر اساس ویژگی‌های زیر تقسیم کرد:

ظرفیت و حجم تولید

کاربرد

نوع استفاده

ابعاد و اندازه

در این میان اصلی‌ترین عامل سنجش و طبقه‌بندی این دستگاه، توان تحمل وزن و گنجایش و ظرفیت آن است. در دستگاه  خمیر گیر، وزن آرد ملاک نیست بلکه وزن خمیر مشخص کننده ظرفیت دستگاه است در نتیجه هنگام استفاده باید نسبت ترکیب آرد و آب رعایت شود. ظرفیت انواع دستگاه خمیر گیر از ۸ کیلوگرم تا ۱۸۰ کیلوگرم متغیر است.

 

دستگاه دوخت پلاستیک

دستگاه دوخت پلاستیک

 

صنعت بسته‌بندی و دوخت یکی از صنایع تاثیرگذار در فروش محصولات و در نتیجه در اقتصاد می‌باشد. در این زمینه دستگاه‌های زیادی طراحی و تولید شده‌اند. یکی از این دستگاه‌ها، دستگاه دوخت پلاستیک است. با استفاده از این دستگاه می‌توان پلاستیک، کیسه، نایلون، فایل آلومینیومی و غیره را دوخت و پرس نمود. امروزه انواع دستگاه دوخت پلاستیک در مدل‌های رومیزی، ریلی، پدالی به بازار عرضه شده است که هر کدام نوع دوخت و کاربرد متفاوتی دارند. نوع دوخت دستگاه رومیزی به صورت تک خط و دستگاه پدالی و ریلی به صورت خطی و سوزنی و طول دوخت دستگاه ٣۵،٣٠،٢٠،۲۵ الی ۶۰ سانتی متر می‌باشد.

 

معرفی دستگاه دوخت رومیزی

این دستگاه ابعاد کوچکی دارد و مناسب برای خانه، مغازه و قنادی است. برای بسته‌بندی انواع مواد خشک مانند قند، شکر، حبوبات و مواد پودری و غیره استفاده می‌شود. برق مصرفی، دستگاه تک فاز بوده و به راحتی قابل استفاده است.

 

معرفی دستگاه دوخت پدالی

این دستگاه در مدل ایستاده می‌باشد و از آن می‌توان در منازل کارگاه‌ها و قنادی‌ها استفاده نمود. در این دستگاه از تایمر و المنت حرارتی استفاده شده که دقت و ظرافت دوخت را بالا می‌برد.

 

معرفی دستگاه دوخت ریلی

این دستگاه در دو نوع ریلی افقی و عمودی به بازار عرضه شده است. دارای سرعت بالا در دوخت و پرس می‌باشد و مناسب برای کارهایی است که تیراژ تولید بالایی دارند. جهت دوخت انواع پلاستیک، نایلون، پلی اتیلن، کیسه و غیره استفاده می‌شود.

 

معرفی دستگاه سیل وکیوم

دستگاه سیل وکیوم

 

 

دستگاه سیل وکیوم یکی از پرکاربردترین تجهیزات صنعتی می‌باشد که در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه همانطور که از نامش پیداست ظروف حاوی محصول را وکیوم (تخلیه هوا) می‌کنند. این دستگاه برای بسته‌بندی انواع ظروف غذایی و مواد غذایی مانند (میوه و سبزی خشک و تازه، انواع خشکبار و حبوبات، مواد پروتئینی مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، غذاهای آماده و نیمه آماده و غیره) و همچنین برای بسته‌بندی کردن بهداشتی تجهیزات پزشکی و صنعتی به کار گرفته می‌شود. کارکرد این دستگاه به این گونه است که با تخته هوای داخل بسته‌بندی موجب حفظ و نگهداری و تثبیت رنگ و طعم مواد بسته‌بندی شده، همچنین با تزریق و افزودن گازهای نگهدارنده در داخل بسته، باعث ماندگاری بیشتر مواد غذایی می‌شود و در انتها با چسباندن سلفون بر دهانه‌ی ظروف، بسته‌بندی را تکمیل می‌کند. دستگاه سیل در سه مدل اتومات، نیمه اتومات و دستی و در ظرفیت‌های خانگی نیمه صنعتی و صنعتی به بازار عرضه شده است. شما می‌توانید متناسب نیاز خود دستگاه مورد نظر را تهیه و استفاده کنید.

 

از مدل‌های این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدل سیل وکیوم القایی دستی و اتومات

مدل سیل وکیوم کن دستی ظروف پلاستیکی

دستگاه سیل لیوان پلاستیکی دستی و اتومات

دستگاه سیل رومیزی

دستگاه سیل تمام اتومات با تزریق گاز

دستگاه سیل دوقلو با تزریق گاز

دستگاه سیل پرس حرارتی

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید به آدرس اینترنتی atlantismachinery.com مراجعه نمایید.