یکشنبه ۳۰ اردیبهشتساعت ۰۳:۲۸May 2024 19
جستجوی پیشرفته

با این اپلیکیشن‌ها، ساعت‌ها به صورت رایگان صحبت کنید

 

 

به احتمال زیاد بچه‌های دهه شصت و قبل از آن، تماس‌های تلفنی و سختی‌های آن را به خوبی به یاد دارند. خیلی از خانواده‌ها در آن دوره تلفنی در خانه نداشتند و مجبور بودند از تلفن‌های عممومی استفاده کنند. تلفن‌های عمومی که ده‌ها نفر در صف نوبت آن قرار داشتند و وقتی مکالمه فردی بیش از دو دقیقه طول می‌کشید، نفر بعدی شیشه باجه را می‌کوبید که کمی سریع‌تر! کسانی هم که در خانه خود تلفن داشتند، با قطعی‌های پی‌درپی مواجه می‌شدند. اما حالا نه تنها تلفن، بلکه اپلیکیشن‌هایی که از قابلیت تماس‌های رایگان برخوردارند، به حدی گسترش یافته‌اند که من خود به‌ شخصه باورم نمی‌شود چنین دورانی را گذرانده باشیم. اپلیکیشن‌های تماس رایگان، نه تنها تماس صوتی رایگان را برای کاربران فراهم کرده است، بلکه امکان تماس تصویری و ارتباطات متنی رایگان را نیز به وجود آورده است. ما در اینجا چند مورد از اپلیکیشن‌هایی که احتمالا برخی از آن‌ها را نیز می‌شناسید، برای شما آورده‌ایم.

 

ZOOM

 

زوم اولین اپلیکیشن تماس رایگان است که آن را محبوب‌ترین اپلیکیشن جلسات ویدئویی نیز می‌دانند. زوم، از نسخه‌های متعدد اندروید، ویندوز و... پشتیبانی می‌کند. بنابراین می‌توانید آن را به راحتی در گوشی، تبلت و یا کامپیوتر خود نصب کنید. تماس‌های ویدئویی با زوم از امکانات و قابلیت‌های بی‌نظیری مانند وضوح تصویر و به اشتراک گذاشتن صفحات برخوردار است. علاوه بر این با زوم، شما قادر به تشکیل جلسات ویدئویی با حداکثر 100 شرکت‌کننده خواهید بود. امکان ضبط برنامه‌ها نیز از دیگر قابلیت‌های خوب اپلیکیشن ZOOM است. با این حال، زوم در مکالمات ویدئویی برای جلسات بیش از دو نفر، دارای محدودیت 40 دقیقه‌ای است. هر چند به اعتقاد بسیاری از کاربران، این محدودیت زمانی، برای جلسات ویدئویی، مناسب است. با این حال، تماس‌های صوتی از نظر زمانی، محدودیتی ندارند.

 

 

SKYPE

 

اسکایپ، از دیگر اپلیکیشن‌های شناخته شده در میان کاربران به خصوص کاربران ایرانی است. اسکایپ نیز بسیاری از قابلیت‌های زوم را داراست و از بسیاری جهات شبیه آن است. از جمله این شباهت‌ها می‌توان به ترتیب دادن جلسات ویدئویی با حضور حداکثر 100 نفر و محدودیت زمانی 40 دقیقه‌ای اشاره کرد. همچنین، اسکایپ نیز قابلیت ضبط برنامه‌ها و به اشتراک گذاشتن صفحات جلسات را داراست. استفاده از اسکایپ، بسیار آسان است. کافیست یک بسته اینترنت مانند بسته اینترنت ماهانه رایتل بخرید و در طی یک ماه، از آن جهت تماس اسکایپی یا هر چیزی دیگری استفاده کنید. اسکایپ، حتی نیاز به ثبت‌نام ندارد. هر چند پیشنهاد می‌شود جهت استفاده از امکانات و برنامه‌های بیشتر در آن ثبت نام کنید. در ضمن، اسکایپ نیز علاوه بر تماس تصویری، از قابلیت تماس متنی و صوتی نیز برخوردار است و فاقد هر گونه محدودیت زمانی است.

 

Cisco Webex

 

سیسکو وبکس، پلتفرم جلسات ویدئویی رایگان است که در دهه 1990 ساخته شد. سیسکو، در ابتدا محدودیت‌های خاصی برای تعداد شرکت‌کنندگان داشت. این محدودیت، در ابتدا 50 نفر بود، اما بعد از شیوع کرونا، این محدودیت از 50 نفر به 100 نفر تغییر کرد. سیسکو نیز به مانند دو اپ پیشین، از قابلیت اشتراک‌گذاری صفحات برخوردار است. علاوه بر این محدودیت زمانی آن 50 دقیقه است که یک نوع مزیت نسبت به دو اپ پیشین محسوب می‌شود. با این حال، سیسکو قابلیت ضبط مکالمات را ندارد. 

 

WhatsApp

 

واتساپ نیز از دیگر اپ‌های شناخته شده و محبوب در میان کاربران ایرانی است. واتساپ امکانات ارتباطی متعددی مانند تماس تصویری، متنی یا پیامی و صوتی دارد. در حال حاضر، بسیاری از کسب و کارهای کوچک و بزرگ از واتساپ استفاده می‌کنند. این موضوع، نشانه خوبی از محبوبیت و کاربرد بالای واتساپ است. اما جالب است بدانید که واتساپ علیرغم محبوبیت بالای خود، محدودیت‌های بزرگی در مقایسه با چند اپ پیشین دارد. از جمله آنکه حداکثر تعداد افراد در تماس تصویری واتساپ، تنها 8 نفر است. با این حال محدودیت زمانی، برای واتساپ وجود ندارد. این قابلیت باعث شده است تا واتساپ، علیرغم محدودیت‌هایی که دارد مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گیرد.

 

 

Talkatone

 

تالکاتون، اپلیکیشنی است که تماس با آن از طریق یک شماره تلفن رایگان صورت می‌گیرد. یعنی آنکه کاربران بعد از نصب تالکاتون، یک شماره تماس رایگان از ایالات متحده آمریکا دریافت می‌کنند و از طریق آن قادر به تماس صوتی، تصویری و پیامکی خواهند بود. نکته جالب در مورد این اپلیکیشن، امکان تماس با تلفن‌های ثابت است. این برنامه، در بسیاری از کشورها قابل استفاده و اجرا است. هر چند ممکن است محدودیت‌هایی در رابطه با آن در برخی از کشورها وجود داشته باشد. امکان اشتراک‌گذاری محتواهای مختلف، اتصال از طریق وای فای و... برخی از قابلیت‌های خوب این برنامه است.

 

Dingtone

 

Dingtone نیز از جمله اپ‌های تماس رایگان است که شباهت زیادی به تالکاتون دارد. یعنی برقراری تماس با آن هم از طریق دریافت شماره رایگان و هم از طریق وای فای امکان‌پذیر است. Dingtone از سیستم عامل‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند و امکان تماس در بیش از 200 منطقه یا کشور را نیز دارد. از طرفی، این اپ، هیچ گونه محدودیت زمانی در تماس‌ها ندارد. از این رو کسانی که نگران محدودیت‌های زمانی در تماس‌های خود هستند، می‌توانند ساعت‌ها با Dingtone مکالمه داشته باشند. با این حال، کنفرانس گروهی با Dingtone نیز دارای محدودیت 8 نفر است. بنابراین اگر تماس‌های گروهی متعدد با تعداد اعضای بالا برایتان مهم است، بهتر است به این نکته توجه داشته باشید.

 

کلام آخر

 

امروزه امکانات تماس به شکل‌های مختلف و از طریق راه‌های ارتباطی متعدد به وجود آمده است که شبکه‌های اجتماعی، یکی از آن‌هاست. یعنی آنکه علاوه بر شبکه‌های اجتماعی، راه‌های ارتباطی آسان‌تر و رایگان دیگری نیز وجود دارد. بنابراین کسانی که تمایل ندارند از اپلیکیشن‌ها، جهت تماس‌های رایگان استفاده کنند، می‌توانند آن راه‌ها را امتحان کنند. مکالمه رایگان از طریق سیم‌کارت‌ها، یکی از این راه‌های ارتباطی است. چنانچه شما می‌توانید با خرید شارژ مستقیم همراه اول و فعال کردن کدهای رایگان، ساعت‌ها مکالمه رایگان داشته باشید. با این حال، اپلیکیشن‌هایی که در این نوشته به آن‌ها اشاره شد نیز امکانات خوبی برای تماس‌ها و مکالمات طولانی مدت در اختیار شما قرار می‌دهد. شما به تناسب موقعیت خود و نوع کاربری، می‌توانید از هریک از اپ‌های معرفی شده بهترین استفاده را ببرید.